Notícies
Publicat el 10 de febrer de 2014
Apunta-t'ho, recicla bé! Diumenge 16 de febrer cercavila ambiental a Arenys de Munt

Cercavila ambientalEl proper diumenge 16 de febrer arriba a Arenys de Munt la cercavila ambiental pel reciclatge. La iniciativa forma part de la campanya de sensibilització ambiental Apunta-t'ho: Recicla BÉ, promoguda pel Consell Comarcal del Maresme, que enguany té un caire més lúdic i de participació. Des de l'Ajuntament d'Arenys de Munt fem d'aquesta campanya un clam per millorar la recollida dels dissabtes. Els dissabtes: només rebuig!

L'objectiu és fomentar la recollida selectiva del paper i cartró, vidre i envasos i augmentar-ne la seva qualitat, tot reduint el volum de materials inapropiats que es treuen per a la seva recollida porta a porta o que es dipositen als contenidors blau, verd i groc.

Cercavila ambientalA partir d'una cercavila ambiental, anomenada Batuambient, on participen més d'una vuitantena de persones, entre músics i actors, s'animarà la població a plantejar dubtes i a col•laborar activament en l'increment de la qualitat de la recollida selectiva d'aquestes tres fraccions.

La cercavila sortirà a les 11 del matí de l'Avinguda Sant Jordi i recorrerà els carrers Panagall, Sant Antoni i la Riera fins a arribar a la Plaça de l'Església on hi haurà també instal•lada una carpa informativa.

L'Ajuntament vol recordar amb aquesta campanya que el rebuig només s'ha de treure el dissabte i que això no vol dir que el dissabte tot s'hi val. És a dir, el dissabte no es poden treure com a rebuig envasos, paper, orgànica, vidre, ni trastos. La regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat aprofita per informar que els dissabtes no es recollirà la brossa d'aquells habitatges que no reciclen i que treuen una bossa gran amb totes les fraccions barrejades.

Per a més informació podeu clicar aquí

Logo Tricentenari

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^