Notícies
Publicat el 28 d'abril de 2014
3 i 4 de maig, cap de setmana dels ocells

Cap de setmana dels ocellsEl proper dissabte 3 de maig, a les 11 del matí a la Central de Can Jalpí, es presentarà el  Projecte Nius, una iniciativa de ciència ciutadana destinada a fer el seguiment de la nidificació dels ocells. Serà una xerrada oberta a tothom que vulgui col•locar alguna caixa niu al jardí, al balcó, en un parc o al bosc... i fer-ne el seguiment.

A les 12 del matí, es farà un taller de construcció de menjadores, obert a tothom, gratuït, sense limitacions d’edat i sense inscripció prèvia. Els participants podran triar entre diferents models de menjadora que després es podran emportar a casa o penjar al parc de Can Jalpí.

El diumenge 4 de maig, de les 8 del matí a la 1 del migdia, al Parc de Can Jalpí, tindrà lloc l’onzena edició d’anellament científic d’ocells. Especialistes en ornitologia i anellament d'ocells de l’Institut Català d’Ornitologia (ICO), recolliran els ocells de les xarxes, els anellaran i mostraran els exemplars als participants.

Logo Tricentenari

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^