Notícies
Publicat el 18 de juny de 2014
24 de juny, XV Fira de la Cirera d'en Roca

Cartell Fira de la Cirera
 Cartell Fira de la Cirera
Dimarts 24 de juny, a partir de les 5 de la tarda, a la Riera i a la plaça de l’Església,  tindrà lloc la XV Fira de la Cirera d'en Roca.

A les 5 de la tarda, 300 puntaires celebraran la XXIa Trobada de Puntaires, organitzada per l’Associació de Puntaires d’Arenys de Munt; més d’una quinzena de productors vendran les cireres d’en Roca a la Riera; comerços associats a l’ABIC posaran paradetes de venda dels seus productes juntament amb associacions d’Arenys de Munt; i tindrà lloc una fira artesana.

A ¾ de 6 de la tarda, es celebrarà la Cercavila amb els Geganters d’Arenys de Munt i el grup de percussió Soroll.som i a les 6 de la tarda s’inaugurarà oficialment la fira.

A 2/4 de 7 de la tarda, davant de l’Ajuntament, tindrà lloc el sisè Concurs popular d’escopir pinyols, i a les 7 de la tarda es podrà gaudir de l’actuació del grup de música Nòmada Trio.  

Aquest any, com a novetat i per allargar la fira, el productors de cireres d’en Roca també vendran cireres a la Riera els diumenges 22 i 29 de juny.

A la reunió amb els productors es va acordar tirar endavant la proposta de la regidoria de plantar uns cirerers d'en Roca al Parc de Can Jalpí i posar un cartell explicatiu de les cireres d'en Roca. Quan sigui temps per poder fer la plantació, aquesta es durà a terme amb la col•laboració dels productors.

Els restaurants, forns i pastisseries d’Arenys de Munt també se sumen a aquest esdeveniment, oferint les seves creacions als seus establiments del 21 de juny fins al 20 de juliol. Concretament en aquesta edició hi participen sis restaurants: Restaurant Collsacreu, L’Era Restaurant, Restaurant de Lourdes, Restaurant Martori, Restaurant Infinit i Triclinium, menjars Cuinats; un forn: Forn de Dalt; i dues pastisseries: La Lyonesa i l’Obrador.

Per a més informació podeu aquest tríptic

Logo Tricentenari

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^