Notícies
Publicat el 18 de juliol de 2014
Nit Bruixa de pintura i botigues obertes dissabte 26 de juliol

Nit Bruixa
 Nit Bruixa
Dissabte 26 de juliol tindrà lloc el concurs de pintura Nit Bruixa, organitzat per Amics per l’Art del Maresme, coincidint amb una nit de botigues obertes.

Prop d’una cinquantena de comerços participen en aquesta proposta que consistirà en establiments oberts de les 10 a les 12 de la nit, gimcana, degustacions gratuïtes, vals de descompte per als consumidors, beuratges màgics i bruixes fent un taller infantil a la plaça de l’Església.

També hi participen bars i restaurants, que faran tastos especials de begudes creades especialment per a aquesta ocasió, i a les 12 de la nit es celebrarà l’espectacle final realitzat amb la col•laboració de Marta Mora, el grup de teatre del Centre Moral, la Coral d’Arenys de Munt i Albert Mainou tocant la tarota, en Jordi Bilbeny realitzant l’assessorament històric i amb la participació de la gent d’Arenys de Munt ballant la dansa.

Per arrodonir la festa es podrà seguir gaudint amb el Ball de la Breda de l’Eixample a càrrec del duet Ària.

Aquest acte està organitzat per l’Associació de Botiguers i Comerciants d’Arenys de Munt (ABIC), amb el recolzament de la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç i la Diputació de Barcelona.

Logo Tricentenari

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^