Notícies
Publicat el 28 de novembre de 2014
Mainada, establiment guanyador del 4t Concurs d’Aparadorisme d’Arenys de Munt

Aparador guanyador
 Aparador guanyador
El dissabte 22 de novembre es va realitzar la votació del 4t Concurs d'Aparadorisme d'Arenys de Munt, iniciativa de la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç en col•laboració amb l'Escola Àrtidi i l’Escola Superior d'Aparadorisme i Visual Marxandatge de Barcelona, i que ha comptat amb la gestió de Noema Consulting, S.L.

Els membres del jurat, que estava composat per Cristina Izquierdo Lantada, tècnica de Comerç de la Diputació de Barcelona; Antoni Marpons, representant del Grup Fotogràfic d’Arenys de Munt; Olga Villacampa, consultora de Noema Consulting; Mònica Ibáñez, tutora dels cursos d’aparadorisme i visual merchandising; i Josep Sánchez, regidor de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, van efectuar la visita als catorze aparadors dels establiments participants per realitzar la votació corresponent. Els criteris que es van tenir en compte per a la valoració van ser l’originalitat de la composició, el disseny i la qualitat del treball, l’impacte comercial i l’opinió positiva dels clients.

4r Concurs d'Aparadors
 4r Concurs d'Aparadors
De la deliberació del jurat i corresponent votació, va resultar com a guanyador de la 4a edició del concurs, l’establiment Mainada i les dissenyadores de l’Escola Àrtidi, Cristina Ximénez i Jèssica Mateo. El premi per a l’establiment guanyador consisteix en una inscripció gratuïta al curs d’estiu d’iniciació a l’aparadorisme conceptual, gentilesa de l'Escola Àrtidi; i per als dissenyadors una estada d’una nit a L’Anxaneta, habitatge d’ús turístic d’Arenys de Munt.

El segon premi va ser per a Temps per al cos i per a la dissenyadora Ana Cruz i el tercer premi per a Can Gena i per als dissenyadors Caroline Arditi, Catalina Molina, Natàlia R. Gallego i David Vidal. Aquests premis van ser reconeguts amb un diploma acreditatiu.

4r Concurs d'Aparadors
 4r Concurs d'Aparadors
El premi de la votació popular va ser per al Forn de pa Can Puig i per a la dissenyadora Maria Kochneva i, del sorteig que es va realitzar entre tots els votants, va ser guanyadora la sra. Patro Fàbregas. El premi consistia en una panera amb lots de productes, gentilesa dels establiments participants.

Logo Tricentenari

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^