Notícies
Publicat el 30 de març de 2015
Ja a la venda les entrades per a les Festes del Remei 2015

Festa del Remei 2015
 Festa del Remei 2015
El cap de setmana del 10 al 13 d’abril arriben les Festes del Remei de l’any 2015.

Les festes s’iniciaran el divendres 10 d’abril a les 12 de la nit, a la Pista Municipal, amb la Nit Jove on actuaran els grups The Mama’s and The Papa’s i La Salseta del Poble Sec.

Durant el dissabte 11 d’abril, es podrà visitar, durant tot el dia, al carrer Generalitat, un Mercat Popular; al matí, tindrà lloc la I Cursa Ironkids d’Arenys de Munt, al Parc de Can Jalpí (més informació i inscripcions a http://ironkids.cat/inscripcions); a partir de les 11 del matí, hi haurà inflables per a la mainada a la Plaça Catalunya; i a 2/4 de 10 de la nit es celebrarà el tradicional Sopar Ball amb el grup D’Altra Banda (venda de tiquets a 15€ a Tot Pantalons i l’Esplai).

Diumenge 12 d’abril, a les 11 del matí, a l’Església Parroquial es celebrarà l’Ofici Solemne en honor a la Mare de Déu del Remei; a 2/4 de 12 del matí, tindrà lloc la Cercavila i Trobada de Gegants de l’Institut Domènec Perramon fins a la plaça Catalunya; i a les 5 de la tarda, a la Sala Municipal, es podrà participar a la Quina Popular organitzada per Catecolònies.

Les festes conclouran el dilluns 13, amb una xocolatada i l’espectacle infantil Quin Sarau, a càrrec de Xarop de Canya, a la Sala Municipal.

Aquest programa de festes ha estat organitzat per la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Arenys de Munt amb la col.laboració de Fogoneres de l’Eixample, la Breda de l’Eixample i Catecolònies.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^