Notícies
Publicat el 19 de juny de 2015
XVI Fira de la Cirera d'en Roca i XXIIa Trobada de Puntaires el proper dimecres 24 de juny

XVI Fira de la Cirera d'en Roca
 XVI Fira de la Cirera d'en Roca
Dimecres 24 de juny, a partir de les 5 de la tarda, a la Riera, a la Plaça de l’Església i a la Plaça Catalunya tindrà lloc la XVI Fira de la Cirera d'en Roca.

A les 5 de la tarda, prop de 300 puntaires celebraran a la Plaça de l’Església la XXIIa Trobada de Puntaires, organitzada per l’Associació de Puntaires d’Arenys de Munt; a la Riera una quinzena de productors vendran les cireres d’en Roca; associacions d’Arenys de Munt també hi seran presents i tindrà lloc una fira artesana.

A ¾ de 6 de la tarda, es celebrarà la Cercavila amb els Geganters d’Arenys de Munt i el grup de percussió Soroll.som i, a les 6 de la tarda, s’inaugurarà oficialment la fira.

Cartell 7è concurs escopir pinyols
 Cartell 7è concurs escopir pinyols
A 2/4 de 7 de la tarda, a la Plaça Catalunya, tindrà lloc el setè Concurs popular d’escopir pinyols. També a la Plaça Catalunya hi hauran passejades en poni per als més petits.

A l’escenari de la Riera, a partir d’¼ de 7 de la tarda, es celebrarà l’exhibició de Hip-Hop, a càrrec dels alumnes d’Aïna Roura, i el grup vocal a capella The Hanfris Quartet oferirà el seu espectacle InterRail.

Els restaurants, forns i pastisseries d’Arenys de Munt també se sumen a aquest esdeveniment, oferint les seves creacions als seus establiments des del 20 de juny fins al 19 de juliol. Concretament, en aquesta edició, hi participen cinc restaurants: Restaurant Collsacreu, L’Era Restaurant, Restaurant de Lourdes, Restaurant Martori, Restaurant Infinit; un forn: Forn de Dalt; i dues pastisseries: La Lyonesa i l’Obrador.

Aquest any, el programa de ràdio Som Terra amb Pili Garcia, que tracta de fires d’arreu de Catalunya, emprenedoria del món agroalimentari, turisme rural, senderisme, agricultura i ramaderia ecològica, horts urbans, recuperació varietal d’espècies, natura, enologia, tradició i gastronomia i productes de proximitat, ha dedicat un monogràfic a la Fira de la Cirera d’en Roca. Si el voleu escoltar podeu clicar el següent enllaç http://programes.laxarxa.com/programa/som-terra

Per a més informació podeu consultar el tríptic aquí

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^