Notícies
Publicat el 19 de juny de 2015
XVI Fira de la Cirera d'en Roca i XXIIa Trobada de Puntaires el proper dimecres 24 de juny

XVI Fira de la Cirera d'en Roca
 XVI Fira de la Cirera d'en Roca
Dimecres 24 de juny, a partir de les 5 de la tarda, a la Riera, a la Plaça de l’Església i a la Plaça Catalunya tindrà lloc la XVI Fira de la Cirera d'en Roca.

A les 5 de la tarda, prop de 300 puntaires celebraran a la Plaça de l’Església la XXIIa Trobada de Puntaires, organitzada per l’Associació de Puntaires d’Arenys de Munt; a la Riera una quinzena de productors vendran les cireres d’en Roca; associacions d’Arenys de Munt també hi seran presents i tindrà lloc una fira artesana.

A ¾ de 6 de la tarda, es celebrarà la Cercavila amb els Geganters d’Arenys de Munt i el grup de percussió Soroll.som i, a les 6 de la tarda, s’inaugurarà oficialment la fira.

Cartell 7è concurs escopir pinyols
 Cartell 7è concurs escopir pinyols
A 2/4 de 7 de la tarda, a la Plaça Catalunya, tindrà lloc el setè Concurs popular d’escopir pinyols. També a la Plaça Catalunya hi hauran passejades en poni per als més petits.

A l’escenari de la Riera, a partir d’¼ de 7 de la tarda, es celebrarà l’exhibició de Hip-Hop, a càrrec dels alumnes d’Aïna Roura, i el grup vocal a capella The Hanfris Quartet oferirà el seu espectacle InterRail.

Els restaurants, forns i pastisseries d’Arenys de Munt també se sumen a aquest esdeveniment, oferint les seves creacions als seus establiments des del 20 de juny fins al 19 de juliol. Concretament, en aquesta edició, hi participen cinc restaurants: Restaurant Collsacreu, L’Era Restaurant, Restaurant de Lourdes, Restaurant Martori, Restaurant Infinit; un forn: Forn de Dalt; i dues pastisseries: La Lyonesa i l’Obrador.

Aquest any, el programa de ràdio Som Terra amb Pili Garcia, que tracta de fires d’arreu de Catalunya, emprenedoria del món agroalimentari, turisme rural, senderisme, agricultura i ramaderia ecològica, horts urbans, recuperació varietal d’espècies, natura, enologia, tradició i gastronomia i productes de proximitat, ha dedicat un monogràfic a la Fira de la Cirera d’en Roca. Si el voleu escoltar podeu clicar el següent enllaç http://programes.laxarxa.com/programa/som-terra

Per a més informació podeu consultar el tríptic aquí

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^