Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 19 de juny de 2015

XVI Fira de la Cirera d'en Roca
 XVI Fira de la Cirera d'en Roca
Dimecres 24 de juny, a partir de les 5 de la tarda, a la Riera, a la Plaša de l’EsglÚsia i a la Plaša Catalunya tindrÓ lloc la XVI Fira de la Cirera d'en Roca.

A les 5 de la tarda, prop de 300 puntaires celebraran a la Plaša de l’EsglÚsia la XXIIa Trobada de Puntaires, organitzada per l’Associaciˇ de Puntaires d’Arenys de Munt; a la Riera una quinzena de productors vendran les cireres d’en Roca; associacions d’Arenys de Munt tambÚ hi seran presents i tindrÓ lloc una fira artesana.

A ż de 6 de la tarda, es celebrarÓ la Cercavila amb els Geganters d’Arenys de Munt i el grup de percussiˇ Soroll.som i, a les 6 de la tarda, s’inaugurarÓ oficialment la fira.

Cartell 7Ŕ concurs escopir pinyols
 Cartell 7Ŕ concurs escopir pinyols
A 2/4 de 7 de la tarda, a la Plaša Catalunya, tindrÓ lloc el setŔ Concurs popular d’escopir pinyols. TambÚ a la Plaša Catalunya hi hauran passejades en poni per als mÚs petits.

A l’escenari de la Riera, a partir d’╝ de 7 de la tarda, es celebrarÓ l’exhibiciˇ de Hip-Hop, a cÓrrec dels alumnes d’A´na Roura, i el grup vocal a capella The Hanfris Quartet oferirÓ el seu espectacle InterRail.

Els restaurants, forns i pastisseries d’Arenys de Munt tambÚ se sumen a aquest esdeveniment, oferint les seves creacions als seus establiments des del 20 de juny fins al 19 de juliol. Concretament, en aquesta ediciˇ, hi participen cinc restaurants: Restaurant Collsacreu, L’Era Restaurant, Restaurant de Lourdes, Restaurant Martori, Restaurant Infinit; un forn: Forn de Dalt; i dues pastisseries: La Lyonesa i l’Obrador.

Aquest any, el programa de rÓdio Som Terra amb Pili Garcia, que tracta de fires d’arreu de Catalunya, emprenedoria del mˇn agroalimentari, turisme rural, senderisme, agricultura i ramaderia ecol˛gica, horts urbans, recuperaciˇ varietal d’espŔcies, natura, enologia, tradiciˇ i gastronomia i productes de proximitat, ha dedicat un monogrÓfic a la Fira de la Cirera d’en Roca. Si el voleu escoltar podeu clicar el segŘent enllaš http://programes.laxarxa.com/programa/som-terra

Per a mÚs informaciˇ podeu consultar el trÝptic aquÝ