Notícies
Publicat el 6 d'octubre de 2015
Convocatòria subvencions per a entitats d'Arenys de Munt 2015

Aprovat definitivament el text modificat de les bases generals reguladores de les subvencions i les bases específiques de subvencions en concurrència competitiva per a associacions i entitats pel 2015, la Junta de Govern Local de data 21 de setembre de 2015 va aprovar la convocatòria de subvencions per al 2015.

El termini per presentar les sol·licituds s’inicia el 6 d’octubre de 2015 i finalitza un mes després, és a dir el 5 de novembre de 2015.

Trobareu la documentació, models normalitzats i les bases en el web municipal www.arenysdemunt.cat i en el web de la regidoria de Participació www.consensus.cat/arenysdemunt, en l’apartat Suport entitats, subvencions Ajuntament 2015.

Per fer la sol·licitud s’han d’emplenar els formularis 1-2-3 i 4.

Si preciseu ajuda o assessorament per a la preparació de les vostres sol·licituds, no dubteu en contactar per telèfon al 93.793.79.80 o correu electrònic a participacio@arenysdemunt.cat, per tal de concretar hora individual d’atenció.

També s’ha previst una sessió informativa per al dia 21 d’octubre, a les 6 de la tarda, a la Masia de Can Borrell, juntament amb la sessió informativa de la convocatòria de subvencions en l’àmbit de comerç, turisme o indústria.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^