Notícies
Publicat el 6 d'octubre de 2015
Convocatòria subvencions per a entitats d'Arenys de Munt 2015

Aprovat definitivament el text modificat de les bases generals reguladores de les subvencions i les bases específiques de subvencions en concurrència competitiva per a associacions i entitats pel 2015, la Junta de Govern Local de data 21 de setembre de 2015 va aprovar la convocatòria de subvencions per al 2015.

El termini per presentar les sol·licituds s’inicia el 6 d’octubre de 2015 i finalitza un mes després, és a dir el 5 de novembre de 2015.

Trobareu la documentació, models normalitzats i les bases en el web municipal www.arenysdemunt.cat i en el web de la regidoria de Participació www.consensus.cat/arenysdemunt, en l’apartat Suport entitats, subvencions Ajuntament 2015.

Per fer la sol·licitud s’han d’emplenar els formularis 1-2-3 i 4.

Si preciseu ajuda o assessorament per a la preparació de les vostres sol·licituds, no dubteu en contactar per telèfon al 93.793.79.80 o correu electrònic a participacio@arenysdemunt.cat, per tal de concretar hora individual d’atenció.

També s’ha previst una sessió informativa per al dia 21 d’octubre, a les 6 de la tarda, a la Masia de Can Borrell, juntament amb la sessió informativa de la convocatòria de subvencions en l’àmbit de comerç, turisme o indústria.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^