Notícies
Publicat el 28 d'octubre de 2015
Comença la Festa Major 2015: entrades a la venda Nit Jove del 7 de novembre

Logo Festa Major
 Logo Festa Major
Ja estan a la venda les entrades per a la Nit Jove del 7 de novembre, a l’envelat de Festa Major, i que comptarà amb la presència dels grups Aspencat, Ebri Knight, Lád Cúig i el DJ Acció Sonora Antifeixista. El preu dels tiquets és de 3 euros i es podran trobar a Can Pujadas, Boli Blau, al Casal de Joves d’Arenys de Munt, a la llibreria Setciències d’Arenys de Mar i el mateix dia del concert. Com a novetat aquest any, durant la nit del 7 de novembre, hi haurà un servei de bus des d’Arenys de Mar fins a l’envelat.

La Festa Major 2015 comença el divendres 6, a la Masia de Can Borrell, amb una conferència i exposició sobre les pedres renaixentistes i el retaule de l’Església de Sant Martí, a càrrec de Montse Viader i Jaume Safont; i una sessió de contes eròtics Continuahhh, a càrrec de la Cia Zwitterió.

Dissabte 7 al matí podrem gaudir de diverses activitats organitzades per l’ABIC, com el Carrilet, l’arribada de Sant Martí a cavall, els tallers de capes i espases, les passejades a cavall i els inflables i jocs per a la mainada. També al matí, al Parc de Can Jalpí, es celebrarà el XXXV Cross dels Arenys. A la nit hi ha el II Correbars Popular (tiquets a 12 euros), el Correfoc, el Pregó de Festa Major a càrrec de l’actriu i presentadora Txe Arana i la Nit Jove.

Diumenge 8 tindrà lloc la Fira d’Artesania, es celebrarà la I Jornada del Vermut al Mercat Municipal, la XX Mostra de Relleno a la plaça de l’Església, i tornarà el Carrilet de l’ABIC. A la tarda, a la Sala Municipal, hi haurà la Gala solidària Solidarimàgia, amb el Mag Nani i el Mag Dodó i una exposició de fotografies d’espectacles fets a la República Dominicana.

Dimecres 11 es celebrarà l’Ofici de Sant Martí, la recepció als Martins i Martines d’Arenys de Munt, es ballaran sardanes i la Dansa d’Arenys de Munt, es podrà gaudir del vermut popular, s’escoltarà el Concert de Festa Major de l’Orquestra Selvatana, a l’envelat (entrades a 8 euros) i es ballarà el Ball de Festa Major també amb la Selvatana.

Divendres 13, a la Sala Municipal, podrem veure l’espectacle Marabunta, a càrrec de Guillem Albà & The All In Orchestra (entrades a 3 euros) i a la nit, a l’envelat, es celebrarà la 8a Nit de l’Esport, on tindrà lloc un sopar de germanor obert a tothom (tiquets a 8 euros a les consergeries dels dos pavellons, al Centre Moral, al Cafè Rovira i a l'Infinit).

Dissabte 14 tindran lloc diverses activitats: sortida a buscar bolets i posterior exposició, dins la campanya Viu el Parc; rocòdrom i jocs infantils La Masia Catalana, a la plaça Catalunya; la ballada infantil i juvenil amb l’Esbart Dansaire del Centre Moral i l’escola de l’Esbart de Sant Feliu de Llobregat, a l’envelat; i la Segona Nit Jove amb The Covers Band (entrades a 3 euros).

Diumenge 15 al matí es celebrarà la Xa edició 3 hores de resistència BTT al Parc de Can Jalpí; l’espectacle Amunt Skate, a la pista municipal, a càrrec de l’Skate Club de Mataró; i a la tarda, la cercavila de gegants, amb la participació de la Colla de Geganters d’Arenys de Munt i les colles geganteres de Sant Iscle de Vallalta, Caldes de Montbui i els gegantons de les Escoles Sant Martí i Sobirans, i posterior xocolatada amb melindros a la plaça de l’Església.

Les entrades per a tots els esdeveniments són a la venda a Can Pujadas, Boli Blau, Casal de Joves d’Arenys de Munt, llibreria El Setciències d'Arenys de Mar i el mateix dia dels actes, excepte les de la 8a Nit de l'Esport que són únicament anticipades.

Per consultar el programa sencer podeu clicar aquí

Veniu a gaudir de la Festa i consulteu el programa al web de l’Ajuntament!

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^