Notícies
Publicat el 28 d'octubre de 2015
Comença la Festa Major 2015: entrades a la venda Nit Jove del 7 de novembre

Logo Festa Major
 Logo Festa Major
Ja estan a la venda les entrades per a la Nit Jove del 7 de novembre, a l’envelat de Festa Major, i que comptarà amb la presència dels grups Aspencat, Ebri Knight, Lád Cúig i el DJ Acció Sonora Antifeixista. El preu dels tiquets és de 3 euros i es podran trobar a Can Pujadas, Boli Blau, al Casal de Joves d’Arenys de Munt, a la llibreria Setciències d’Arenys de Mar i el mateix dia del concert. Com a novetat aquest any, durant la nit del 7 de novembre, hi haurà un servei de bus des d’Arenys de Mar fins a l’envelat.

La Festa Major 2015 comença el divendres 6, a la Masia de Can Borrell, amb una conferència i exposició sobre les pedres renaixentistes i el retaule de l’Església de Sant Martí, a càrrec de Montse Viader i Jaume Safont; i una sessió de contes eròtics Continuahhh, a càrrec de la Cia Zwitterió.

Dissabte 7 al matí podrem gaudir de diverses activitats organitzades per l’ABIC, com el Carrilet, l’arribada de Sant Martí a cavall, els tallers de capes i espases, les passejades a cavall i els inflables i jocs per a la mainada. També al matí, al Parc de Can Jalpí, es celebrarà el XXXV Cross dels Arenys. A la nit hi ha el II Correbars Popular (tiquets a 12 euros), el Correfoc, el Pregó de Festa Major a càrrec de l’actriu i presentadora Txe Arana i la Nit Jove.

Diumenge 8 tindrà lloc la Fira d’Artesania, es celebrarà la I Jornada del Vermut al Mercat Municipal, la XX Mostra de Relleno a la plaça de l’Església, i tornarà el Carrilet de l’ABIC. A la tarda, a la Sala Municipal, hi haurà la Gala solidària Solidarimàgia, amb el Mag Nani i el Mag Dodó i una exposició de fotografies d’espectacles fets a la República Dominicana.

Dimecres 11 es celebrarà l’Ofici de Sant Martí, la recepció als Martins i Martines d’Arenys de Munt, es ballaran sardanes i la Dansa d’Arenys de Munt, es podrà gaudir del vermut popular, s’escoltarà el Concert de Festa Major de l’Orquestra Selvatana, a l’envelat (entrades a 8 euros) i es ballarà el Ball de Festa Major també amb la Selvatana.

Divendres 13, a la Sala Municipal, podrem veure l’espectacle Marabunta, a càrrec de Guillem Albà & The All In Orchestra (entrades a 3 euros) i a la nit, a l’envelat, es celebrarà la 8a Nit de l’Esport, on tindrà lloc un sopar de germanor obert a tothom (tiquets a 8 euros a les consergeries dels dos pavellons, al Centre Moral, al Cafè Rovira i a l'Infinit).

Dissabte 14 tindran lloc diverses activitats: sortida a buscar bolets i posterior exposició, dins la campanya Viu el Parc; rocòdrom i jocs infantils La Masia Catalana, a la plaça Catalunya; la ballada infantil i juvenil amb l’Esbart Dansaire del Centre Moral i l’escola de l’Esbart de Sant Feliu de Llobregat, a l’envelat; i la Segona Nit Jove amb The Covers Band (entrades a 3 euros).

Diumenge 15 al matí es celebrarà la Xa edició 3 hores de resistència BTT al Parc de Can Jalpí; l’espectacle Amunt Skate, a la pista municipal, a càrrec de l’Skate Club de Mataró; i a la tarda, la cercavila de gegants, amb la participació de la Colla de Geganters d’Arenys de Munt i les colles geganteres de Sant Iscle de Vallalta, Caldes de Montbui i els gegantons de les Escoles Sant Martí i Sobirans, i posterior xocolatada amb melindros a la plaça de l’Església.

Les entrades per a tots els esdeveniments són a la venda a Can Pujadas, Boli Blau, Casal de Joves d’Arenys de Munt, llibreria El Setciències d'Arenys de Mar i el mateix dia dels actes, excepte les de la 8a Nit de l'Esport que són únicament anticipades.

Per consultar el programa sencer podeu clicar aquí

Veniu a gaudir de la Festa i consulteu el programa al web de l’Ajuntament!

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^