Formularis
Publicat el 26 de gener de 2018
Pressupost Participatiu Jove 2019 (fase 1)

Logo Pressupost Participatiu Jove 2019

Aquest és el segon any que es porta a terme el Pressupost Participatiu Jove a Arenys de Munt. L’objectiu és apropar el jovent d’Arenys de Munt a la presa de decisions sobre com destinar una part del pressupost de la Regidoria de Jovent i fer-lo partícip en la posada en marxa de la proposta escollida.

Tot el projecte es durà a terme des del web de l’Ajuntament.

El projecte Pressupost Participatiu Jove consta de 3 fases:

Fase 1: Presentació de propostes. Poden presentar propostes els i les joves d’entre 18 i 29 anys que estiguin empadronats/des al poble. Poden ser activitats o inversions per al poble. Les propostes han de ser individuals.

Fase 2: Votacions. Es deixarà un període de temps perquè els i les joves d’entre 18 i 29 anys empadronats/des al municipi votin. Només es podrà votar una proposta.

Fase 3: Resultats. Després de fer els recomptes dels vots, es presentaran els resultats, i finalment es durà a terme la proposta més votada.

Fase 1: Presentació de propostes

Què faries amb 7.000 euros?

Activitats i inversions per a joves del municipi.

Poden presentar propostes tots els i les joves del municipi que tinguin entre 18 i 29 anys i estiguin empadronats/des al municipi.

Termini per presentar propostes fins al 12 de febrer de 2019.

*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
*
*Data de naixement: ( - - )
*
*
*

Posem en el vostre coneixement que les dades que ens cediu s’integraran al fitxer de la base de dades de l'Ajuntament d’Arenys de Munt, el qual garanteix la seva confidencialitat d’acord amb la Llei Orgànica 5/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades. En qualsevol moment podeu exercir el dret de rectificació o cancel·lació adreçant un correu a joventut@ademunt.cat

Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

^