Formularis
Publicat el 14 de maig de 2018
Jornada formativa "Com seran els meus clients d'aquÝ a 5 anys?"
Eines d'emprenedors que els empresaris necessiten conŔixer

Cartell Formaciˇ empresaris

El mercat actual ha deixat de ser un mercat permanent, on els canvis d'hÓbits i de costums eren mÝnims i, s'estÓ convertint, en un sistema molt canviant que cada vegada agafa mÚs velocitat.

Avui en dia, si una empresa vol sobreviure, ha d' innovar per mantenir la seva quota de mercat. Empreses com Kodak, Motorola, i recentment Toys “R” US han tancat les portes per no innovar, per no innovar de la forma que volia el mercat/client.

Cada vegada mÚs s'escolta el terme, "innovar", per˛ moltes empreses no saben per on comenšar i tenen la creenša que innovar Ús car.

Aquesta trobada tÚ la intenciˇ d'apropar la innovaciˇ amb 4 mŔtodes que s'estan utilitzant a les empreses mÚs capdavanteres amb resultats molt satisfactoris. Sˇn mŔtodes que pretenent descobrir el producte ideal pel client. Tenen l'objectiu de conŔixer el futur client. Aquest mŔtodes sˇn Product Discovery, Design Thinking, Canvas i Lean Star-up. S'explicaran d'una manera entenedora i prÓctica perquŔ es puguin entendre i comenšar a  aplicar-los a les empreses.


FORMULARI D'INSCRIPCIË

*
*
*

Posem en el vostre coneixement que les dades que ens cediu s’integraran en el fitxer de la base de dades dels ajuntaments d’Arenys de Munt, el qual garanteix la seva confidencialitat d’acord amb la Llei OrgÓnica 5/99, de 13 de desembre de Protecciˇ de Dades. En qualsevol moment podeu exercir el dret de rectificaciˇ o cancelĚlaciˇ adrešant un correu a ajuntament@arenysdemunt.cat


^