Formularis
Publicat el 5 de juliol de 2018
Bus Nit

23 de novembre de 2018

30 places

Servei gratu´t

Horari:
Sortida: 23:45 Arenys de Munt Parada bus pont
Arribada: 00:30 Matarˇ Pla d’en Boet (cru´lla carrer Francesc Layret i carrer Serra i Moret)
Sortida: 04:00 Matarˇ Pla d’en Boet (cru´lla carrer Francesc Layret i carrer Serra i Moret)
Arribada: 04:45 Arenys de Munt Parada bus pont

A partir de 16 anys i fins a 22

Es demanarÓ el DNI a tots els usuaris.

Es prohibirÓ l'accÚs als usuaris amb conductes inapropiades.

No Ús permesa l'entrada ni el consum de begudes alcoh˛liques a l'interior del vehicle.

Inscripciˇ online de reserva prioritÓria emplenant aquest formulari.

Termini per fer la inscripciˇ: el mateix divendres que es dona el servei a les 2 del migdia.

Les persones menors d’edat han d’omplir la inscripciˇ i posteriorment caldrÓ portar aquesta autoritzaciˇ omplerta i signada pel pare/mare/tutor/a a l’Espai Jove (Torrent d’en Puig, 10, de dilluns a divendres de 2/4 de 5 a 8 de la tarda). No s’acceptarÓ cap inscripciˇ d’una persona menor d’edat si no es porta l’autoritzaciˇ. La data lÝmit per portar la inscripciˇ a l’Espai Jove Ús el dijous dia 22 de novembre de 2018. Si la inscripciˇ es fa el mateix divendres caldrÓ portar la autoritzaciˇ en el servei del Bus Nit (parada del bus del pont a 3/4 de 12 de la nit).

Els no empadronats al municipi poden fer inscripciˇ, per˛ nomÚs podran fer ˙s del servei si queden places vacants.

La reserva de les places es farÓ per rigorˇs ordre d’inscripciˇ. En el cas que quedessin places vacants, el mateix dia es podria fer la inscripciˇ en el moment de la sortida del bus (els menors hauran de portar autoritzaciˇ omplerta i signada pel pare/mare/tutor/a).

*
Cliqueu per veure l'ajuda *Data de naixement ( - - )
*
Cliqueu per veure l'ajuda *Tipus de viatge
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *

ATENCIË: Si per qualsevol motiu no podeu utilitzar el servei, us agrairem que ens ho comuniqueu prŔviament perquŔ aixÝ la vostra plaša la pugui utilitzar una altra persona. Adreceu-vos a l'Ajuntament a travÚs del correu electr˛nic joventut@ademunt.cat.

AvÝs: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecciˇ de dades de carÓcter personal, s'informa la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusiˇ en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informÓtic. AixÝ mateix, s'informa la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accÚs, rectificaciˇ, cancelĚlaciˇ i oposiciˇ, en els termes inclosos a la legislaciˇ vigent, mitjanšant escrit adrešat a qualsevol dels punts d'atenciˇ ciutadana.

^