Formularis
Publicat el 5 de juliol de 2018
Bus Nit

23 de novembre de 2018

30 places

Servei gratuït

Horari:
Sortida: 23:45 Arenys de Munt Parada bus pont
Arribada: 00:30 Mataró Pla d’en Boet (cruïlla carrer Francesc Layret i carrer Serra i Moret)
Sortida: 04:00 Mataró Pla d’en Boet (cruïlla carrer Francesc Layret i carrer Serra i Moret)
Arribada: 04:45 Arenys de Munt Parada bus pont

A partir de 16 anys i fins a 22

Es demanarà el DNI a tots els usuaris.

Es prohibirà l'accés als usuaris amb conductes inapropiades.

No és permesa l'entrada ni el consum de begudes alcohòliques a l'interior del vehicle.

Inscripció online de reserva prioritària emplenant aquest formulari.

Termini per fer la inscripció: el mateix divendres que es dona el servei a les 2 del migdia.

Les persones menors d’edat han d’omplir la inscripció i posteriorment caldrà portar aquesta autorització omplerta i signada pel pare/mare/tutor/a a l’Espai Jove (Torrent d’en Puig, 10, de dilluns a divendres de 2/4 de 5 a 8 de la tarda). No s’acceptarà cap inscripció d’una persona menor d’edat si no es porta l’autorització. La data límit per portar la inscripció a l’Espai Jove és el dijous dia 22 de novembre de 2018. Si la inscripció es fa el mateix divendres caldrà portar la autorització en el servei del Bus Nit (parada del bus del pont a 3/4 de 12 de la nit).

Els no empadronats al municipi poden fer inscripció, però només podran fer ús del servei si queden places vacants.

La reserva de les places es farà per rigorós ordre d’inscripció. En el cas que quedessin places vacants, el mateix dia es podria fer la inscripció en el moment de la sortida del bus (els menors hauran de portar autorització omplerta i signada pel pare/mare/tutor/a).

*
Cliqueu per veure l'ajuda *Data de naixement ( - - )
*
Cliqueu per veure l'ajuda *Tipus de viatge
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *

ATENCIÓ: Si per qualsevol motiu no podeu utilitzar el servei, us agrairem que ens ho comuniqueu prèviament perquè així la vostra plaça la pugui utilitzar una altra persona. Adreceu-vos a l'Ajuntament a través del correu electrònic joventut@ademunt.cat.

Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

^