Portada · L'Ajuntament · Els grups polítics municipals
Els grups polítics municipals

Dietes

Accediu a les informacions mensuals de regularització de les dietes de les regidores i regidors amb la relació d'assistències als òrgans col·legiats de l'Ajuntament i el valor de les assistències:

Octubre 2016


Composició del consistori

Aquests són els 13 càrrecs electes que formen el consistori d'Arenys de Munt:


EQUIP DE GOVERN

Joan Rabasseda i Ferrer Logo ERC

Joa
n Rabasseda i Ferrer
Alcalde. Governança, Territori i Transparència

jrabasseda@ademunt.cat

Nascut a Santa Coloma de Farners l'any 1961, és Tècnic superior de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, expert en sistemes de gestió de la qualitat, auditories, estadística i optimització de processos, ha exercit diverses responsabilitats tècniques i directives als departaments d’Agricultura i de Governació. Actualment treballa a l'Oficina de Racionalització del Sector Públic Instrumental.

Llicenciat en Químiques. Màster en Alta Funció Directiva. Màster en Gestió Mediambiental. Ha participat com a expert en diversos projectes de la UE a Europa, Àfrica i Amèrica.

Conseller Comarcal al Maresme (2011-2013). Director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Governació i Administracions Públiques (2008-2011). Portaveu del Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament d'Arenys de Munt des de l'any 2007.

Benvinguda de l'alcalde >>

Josep SànchezLogo ERC

Josep Sànchez i Camps
1r tinent d'alcalde. Coordinació, Economia, Comunicació, Noves Tecnologies i Municipalitzacions
jsanchez@ademunt.cat 

Nascut a Barcelona l'any 1972, treballa a l'empresa familiar en l'àmbit de la rehabilitació. Autodidacta i acostumat a fer múltiples feines, li ha permès desenvolupar tasques molt diverses a l'ambit professional, associatiu i polític. És Conseller Nacional d'ERC pel Maresme i responsable d'imatge i comunicació d'ERC Arenys de Munt. Ha estat membre de l'executiva comarcal d'ERC Maresme i secretari de política municipal.

És BBA -Bachelon in Business Administration- per ESEI amb estudis d'administració d'empresa al Regne Unit  a University of Humberside. Actualment estudia Grau d'Econòmiques per la UNED.

Tònia VilaLogo ERC

Tònia Vila i Paituví
3a tinent d'alcalde. Ensenyament, Cultura i Festes
tvila@ademunt.cat

Nascuda a Arenys de Munt l'any 1962. Va iniciar la seva vida professional en un centre de càlcul, com a cap de programa de nòmines, posteriorment en l'empresa privada realitzant tasques administratives, de màrqueting i de comerç internacional. Actualment treballa a l'administració pública en el departament d'ensenyament, des de l'any 2007. La vida política la va iniciar l'any 2006 a ERC assumint diferents tasques a l'executiva local; imatge i comunicació, i política municipal.

Vinculada amb el món educatiu, des de l'AMPA als consells escolars i el consell municipal d'ensenyament, des de l'any 1998. Destaca la seva passió per la música, especialment el barroc, i gaudir de la lectura i el cinema.

Formació professional 2n grau, branca administrativa amb estudis en relació a l'ensenyament.

Marta de la IglesiaLogo ERC

Marta de la Iglesia i Formatger
4a tinent d'alcalde. Esports, Sanitat i Gent Gran.
miglesia@ademunt.cat

Nascuda l'any 1962 a Barcelona, treballa d’infermera quirofanista en el Hospital de Mataró com a responsable de la gestió del material de cirurgia i forma part de la comissió de l'obesitat mòrbida. Ha desenvolupat diferents tasques de responsabilitat com a Product Manager i Especialista de Producte de Risk Prevention, Cap d’Àrea de Medicina en el Hospital de Mataró i Cap d’Àrea del Bloc quirúrgic del Hospital General de Catalunya. Amant dels esports de risc, practica alpinisme els caps de setmana.

Màster en Gestió Hospitalària i Serveis Sanitaris per la Universitat de Barcelona, Diplomada en infermeria per l’escola Universitària d’infermeria Santa Madrona, títol d’infermera especialitzada en cures intensives, títol d’infermera quirofanista i estudis de Formació Professional en la branca administratiu.


Àngel C. Vallcorba

Logo ERC

Àngel C. Vallcorba

Seguretat, Espai públic, Medi Ambient i Jovent
acvallcorba@ademunt.cat

Nascut a Barcelona a l’any 1968, empresari i emprenedor. Propietari d’una empresa metal·lúrgica especialitzada en la distribució i fabricació de material ferroviari, nàutic i aeronàutic; assumint en ella la tasca de coordinar la gestió de l’empresa, els sistemes de qualitat, i en especial, impulsar l’exportació a països de Sud-Amèrica, Àfrica i sud d’Europa.

Experiència en la coordinació i assignació de tasques en diferents tipus d’àmbits i cap d’un actual equip humà de 10 persones. Molt lligat en el passat al món del motor havent estat comissari de la Federació Catalana d’Automobilisme i participant en la organització de curses.

Vinculat a Arenys de Munt des de fa mes de 10 anys i a ERC des de 2010, actual president de  la secció local de ERC Arenys de Munt. Estudis d’electrònica, mecànica, disseny gràfic, riscos laborals e implantació de sistemes de qualitat ISO 9001.

Ângels Castillo

Logo PSC

Àngels Castillo i Campos
2a tinent d'alcalde. Benestar Social, Convivència i Ocupació
acastillo@ademunt.cat

Treballa com a funcionària a l'Ajuntament de Mataró des de fa 14 anys, ha estat gerent d'una empresa pròpia en el ram del tèxtil i ha desenvolupat diferents tasques professionals com a administrativa i responsable de producció.

Apassionada pel treball amb les persones amb l'objectiu de contribuir a millorar el conjunt de la societat, ha estat una activista durant la dictadura defensant les llibertats dels partits polítics acompanyada del seu pare, qui li va transmetre el valor del compromís per a la lluita contra les injustícies, les desigualtats i la pobresa social. A nivell polític és membre de la Comissió Executiva de la Federació del PSC Maresme i primera secretària de l'Agrupació Socialista d'Arenys de Munt.

Màster en Turisme i Grau en Gestió Hotelera i Turística.


OPOSICIÓ


Lluís Campasol i Terrats

Logo CIU

Lluís Campasol i Terrats

Regidor
llcampasol@ademunt.cat

Nascut a Arenys de Munt el 1973, casat i pare de 3 fills. La seva trajectòria laboral es va iniciar ben aviat, treballant en una empresa d’Enginyeria de Barcelona on hi va desenvolupar diversos càrrecs de responsabilitat com a encarregat i Project Manager de diversos projectes, a més de director a nivell de Catalunya de l’equip d’instal·ladors i de manteniment de l’empresa. Abans però, va haver de gestionar com a responsable principal l’àrea d’informàtica i desenvolupar la implementació de la ISO 9000, a més d’ocupar-se de les tasques de prevenció de riscos laborals. Tot i així, va decidir que el seu lloc era a Arenys de Munt i va incorporant-se a l’empresa tèxtil familiar l’any 2005 exercint el càrrec de gerent fins a l’actualitat.

Diplomat en Enginyeria Tècnica Industrial per l’EUETIB.

Marc Tarrés i Cruanyes

Logo CIU

Marc Tarrés i Cruanyes

Regidor

mtarres@ademunt.cat

Veí d'Arenys de Munt, nascut l'any 1980. Ha treballat en diferents despatxos professionals com a assesor fiscal i comptable, compaginant-t'ho amb la gestió de l'empresa familiar en el sector de la construcció. Actualment és soci fundador i gerent d'una societat dedicada a l'assessorament empresarial.

Llicenciat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra, màster en Fiscalitat per la UPF-UPC i màster en Direcció financera i comptable per la UPF.

Vinculat al món de l'economia i l'empresa. Membre del Col.legi d'Economistes de Catalunya i de l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció. Fou el primer President de PIMEC Joves Empresaris del Maresme-Barcelonès Nord.

Ha estat vinculat a diferents entitats locals de caire cultural i esportiu, com futbol, diverses corals, esbart i tennis taula al Centre Moral, etc. 

Lourdes Paituví JPEG boLogo CIU

Lourdes Paituví i Colomer

Regidora

lpaituvi@ademunt.cat

Nascuda a Arenys de Munt a l´any 1970.

Formació en Direccció Financera, Administració i Recursos Humans, àmbit al que s´ha dedicat durant 28 anys, en empreses del sector privat.

Actualment , Cap d´Administració en una empresa dedicada al Desenvolupament de Capital per la compra-venda inmobiliaria i gestió hotelera, ubicada a Barcelona.

Implicada en les Festes locals, col.labora a nivell personal i activament en esdeveniments de la vila, tot fidelitzant la seva implicació quan se li demana.

Ha format part de la Comissió de la Breda de Plaça durant 20 anys.

Maria Ballester i Jiménez

Logo CUP

Fuensanta Maria Ballester i Jiménez
Regidora
mballester@ademunt.cat

Sóc llicenciada en Filosofia i Lletres, Diplomada en Estudis Avançats (DEA) en ètica i filosofia política per la UB i he realitzat diversos cursos d’especialització en gestió pública. De 1998 a 2004 vaig treballar com a investigadora i coordinadora d’activitats a l’Institut de Tecnoètica - Fundació EPSON en temes que relacionen la perspectiva humanista amb el desenvolupament de la ciència i la tècnica (medi ambient, ètica i tecnologia; història de la ciència i la tècnica; bioètica…)

De 2004 a 2008 vaig treballar a la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya on em dedicava al desenvolupament i la gestió de la Xarxa de Telecentres de Catalunya i a activitats de dinamització i contra l'exclusió digital.

I des del 2008 fins avui, coordino el consorci que gestiona el servei públic audiovisual del centre i Sud del Maresme, m1tv. A l’inici treballava en activitats i projectes relacionats amb l'ús de tecnologies i eines 2.0 al servei dels ciutadans i actualment dirigeixo la gestió econòmica i administrativa del Consorci i la seva societat mercantil.

Josep Manel Jiménez

Josep Manel Ximenis i Gil
Regidor
jmximenis@ademunt.cat

Nascut a Barcelona l'any 1962, casat amb dos fills, resident a Arenys de Munt des del 1985. Tècnic Administratiu i comercial. Empleat del Banc de Sabadell des del 1979. Especialista en comerç internacional, instruït en la gestió i administració de recursos humans i formador d'empleats en les àrees administratives de nacional i d'internacional. Ha participat activament en grups de recerca per a la millora del treball. Afiliat al sindicat CSC des del 2002 i un dels creadors de la secció del Banc de Sabadell al 2005. Portaveu del grup municipal d'ERC entre el 2005 i el 2006. Portaveu del grup municipal de la CUP des del 2007. Alcalde d'Arenys de Munt, com a formació més votada, entre juny del 2011 i setembre del 2013 i regidor d'Economia. Impulsor de la Consulta per la Independència de Catalunya realitzada a Arenys de Munt el 13 de setembre del 2009, sent el coordinador i portaveu. Impulsor de la Coordinadora Nacional per a la consulta sobre la Independència de la Nació Catalana a l'octubre del 2009, responsable de l'àrea de voluntaris (formació i preparació) i President des del gener del 2011. Integrant del grup promotor per a la creació de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana) des del 2011 fins al març del 2012 i associat des del seu inici. Redactor dels estatuts de l'AMI (Associació de Municipis per la Independència) juntament amb en Josep Maria Vila d'Abadal i Josep Maria Cervera i secretari del desembre del 2011 a l'octubre del 2013. Patró de la Residència Verge del Remei d'Arenys de Munt des del 2003 i President entre juny del 2011 i setembre del 2013. President del MAPA (Moviment Arenyencs per a l'Autodeterminació) des del 2002. Soci de moltes associacions d'Arenys de Munt, va ser membre del Consell Escolar de l'escola Sant Martí. 

Esther SánchezEsther Sànchez i Sànchez

Regidora

esanchez@ademunt.cat

Ramon Planas

Logo PP

Ramon Planas i Freixas
Regidor
rplanas@ademunt.cat

Nascut a Malgrat de Mar, l’any 1.979. Va viure Malgrat de Mar, Arenys de Mar i finalment a la nostre vila des del passat mes de gener de 2.014. Compagina el seu treball com a oficial de planta química a l’empresa MENADIONA de Palafolls amb la gerència de la seva propia empresa, unes caves situades a Santa Fe del Penedés, denominades “SUREM”. És membre del Patronat de la Residència de Verge del Remei i membre actiu de la Colla de Geganters d’Arenys de Munt. Políticament, compagina el seu càrrec de regidor, amb el de President de la Junta Local i Secretari de Relacions Institucionals del seu grup polític a nivell comarcal. Un objectiu: treballar amb i per el poble com sempre ha fet des que és regidor.

^