Portada · Acció Social · Projectes comunitaris · Escola de Família
Escola de Família

escola de familia

L’Escola de Família d’Arenys de Munt es va crear per ajudar a les famílies a descobrir les estratègies que ja tenen i oferir noves habilitats que els permeti millorar la seva tasca educativa.

En aquest projecte participen les regidories de Benestar Social, Ensenyament i Joventut i la comunitat educativa del municipi, conformada per l’Institut Domènec Perramon, l’Escola Sant Martí, l’Escola Sobirans, l’Escola Bressol La Petjada, l’Escola Bressol La Caseta Amagada, l’Aula Cultural i les AMPA dels centres.


Els seus objectius són:

  • Proporcionar un espai de reflexió i intercanvi per a les famílies entorn del seu paper com a adults de referència per als seus fills i filles.
  • Desenvolupar diverses estratègies per oferir a les famílies la informació necessària per dur a terme la seva tasca educativa.
  • Sensibilitzar les famílies sobre les necessitats psicosocials dels fills i filles en els diversos moments del seu desenvolupament.
  • Oferir recursos i assessorament a totes les famílies per a l’educació dels seus fills i filles.
  • Crear espais de suport entre famílies que viuen les mateixes inquietuds.
  • Apropar la visió entre famílies i institucions educatives.
  • Crear un model de treball per al suport a les famílies des d’una perspectiva comunitària i compartida.


Des de l’Escola de Família s’ofereixen tallers i xerrades amb la intenció d’ajudar les famílies a descobrir les estratègies que ja tenen i oferir noves habilitats que els permeti millorar la seva tasca educativa. Aquestes activitats estan adreçades a famílies amb petita infància, famílies de primària i famílies d’adolescents del poble, segons les necessitats d’acompanyament pròpies de cada etapa vital dels fills i filles.  

Per a qualsevol informació que necessiteu us podeu posar en contacte a través del correu electrònic escoladefamilia@arenysdemunt.cat

^