Botó que mostra/amaga menú
Propostes rebudes
Data proposta: 26-07-2017 11:05 h
Estat: Resolt Resolt
Assumpte: lladrucs gos
Proposta rebuda:

Bon dia, em vull queixar dels lladrucs constants d'un gos de color negre de mida mitjana que està al c/ Panagall nº 81 3er 1ª. Desconec si els seus propietaris estan em el domicili, però li deixen oberta la porta corredera que comunica l'habitatge amb la terrassa i es passa des de les 7,30 del matí fins passades les 10 de la nit bordant de manera intermitent.

Aquesta terrassa dóna a la piscina comunitària dels veïns d'aquest edifici i també a la carretera Cornellà a Fogars Tordera, que es on està situat el meu pis (edifici les Ginesteres).

Per molt que jo tanqui les portes del meu pis, s'el sent cridar constantment i molesta molt,

Demanaria que la Policia Local o bé a qui li correspongui es posés en contacte amb els propietaris, ja que aquest fet  fa molts mesos que s'està produïnt a diari.

Gràcies


Resposta: 26-07-2017 11:10 h

Benvolgut/da

La seva petició ha estat tramesa a l'àrea corresponent per tenir-la en compte i fer les actuacions que es considerin oportunes.

Gràcies per utilitzar aquest servei.

Ajuntament d'Arenys de MuntResposta: 10-08-2017 15:52 h

Senyor Joaquim,

en referència a la seva queixa dels lladrucs constants del gos, li agraïm que ens hagi facilitat la seva adreça perquè la patrulla ha pogut parlar amb el seu propietari, qui ha manifestat que prendrà les mesures adequades per evitar molestar als veïns.

Li agrairem que si en uns dies aquest problema no queda resolt ens ho comuniqui de nou per correu electrònic o bé al telèfon 629 20 47 40 de la Policia Local.


Moltes gràcies.


Regidoria de Seguretat


^