Botˇ que mostra/amaga men˙
Propostes rebudes
Data proposta: 26-07-2017 11:05 h
Estat: Resolt Resolt
Assumpte: lladrucs gos
Proposta rebuda:

Bon dia, em vull queixar dels lladrucs constants d'un gos de color negre de mida mitjana que estÓ al c/ Panagall n║ 81 3er 1¬. Desconec si els seus propietaris estan em el domicili, per˛ li deixen oberta la porta corredera que comunica l'habitatge amb la terrassa i es passa des de les 7,30 del matÝ fins passades les 10 de la nit bordant de manera intermitent.

Aquesta terrassa dˇna a la piscina comunitÓria dels ve´ns d'aquest edifici i tambÚ a la carretera CornellÓ a Fogars Tordera, que es on estÓ situat el meu pis (edifici les Ginesteres).

Per molt que jo tanqui les portes del meu pis, s'el sent cridar constantment i molesta molt,

Demanaria que la Policia Local o bÚ a qui li correspongui es posÚs en contacte amb els propietaris, ja que aquest fet  fa molts mesos que s'estÓ produ´nt a diari.

GrÓcies


Resposta: 26-07-2017 11:10 h

Benvolgut/da

La seva peticiˇ ha estat tramesa a l'Órea corresponent per tenir-la en compte i fer les actuacions que es considerin oportunes.

GrÓcies per utilitzar aquest servei.

Ajuntament d'Arenys de MuntResposta: 10-08-2017 15:52 h

Senyor Joaquim,

en referŔncia a la seva queixa dels lladrucs constants del gos, li agra´m que ens hagi facilitat la seva adreša perquŔ la patrulla ha pogut parlar amb el seu propietari, qui ha manifestat que prendrÓ les mesures adequades per evitar molestar als ve´ns.

Li agrairem que si en uns dies aquest problema no queda resolt ens ho comuniqui de nou per correu electr˛nic o bÚ al telŔfon 629 20 47 40 de la Policia Local.


Moltes grÓcies.


Regidoria de Seguretat


^