Botˇ que mostra/amaga men˙
Propostes rebudes
Data proposta: 23-11-2017 18:25 h
Estat: Resolt Resolt
Assumpte: mobilitat elŔctrica
Proposta rebuda:

Primer de tot, agra´r l'oportunitat de proposar idees als ciutadans.


Per a futurs pressupostos, pensant en les necessitats de mobilitat de la gent del poble (per a moltes qŘestions el transport p˙blic Ús massa limitat: universatiaris, extraescolars, hospitals o especialitats mŔdiques), m'agradaria que des de l'Ajuntament es valorÚs l'opciˇ de promoure l'˙s de vehicles compartits, bÚ sigui mitjanšant alguna app de m˛bil o tambÚ amb alguna mena de "bicing" o carsharing, especialment elŔctric. Potser es podrien instal-lar bases a l'estaciˇ de Renfe i al poble de punts de recollida i de recÓrrega de bicis i tambÚ seria interessant disposar d'alg˙n cotxe elŔctric compartit per a desplašametns fora del poble.


(Encara tambÚ, em sembla que al poble no hi ha cap punt de recÓrrega. EstÓ previst?)


Esperant sigui del vostre intewrŔs,


GrÓciecs.


Resposta: 24-11-2017 08:38 h

Benvolgut/da

La seva peticiˇ ha estat tramesa a l'Órea corresponent per tenir-la en compte i fer les actuacions que es considerin oportunes.

GrÓcies per utilitzar aquest servei.

Ajuntament d'Arenys de MuntResposta: 01-03-2018 16:40 h

Benvolgut Jaume,

Moltes grÓcies per aquesta bona proposta, dir-li que ja hem demanat informaciˇ sobre aquest tema, per˛ ens trobem amb un problema que Ús que hauria de ser mancomunat amb d┤altres municipis.

Sobre el punt de recÓrrega, dir-li que estem apostant com a Ajuntament per la mobilitat elŔctrica, una mostra n┤Ús que s┤ha comprat un vehicle 100% elŔctric per a la brigada municipal.

Afegir tambÚ que estÓ previst quan finalitzin les obres de la riera, instalĚlar 2 punts de recÓrrega davant de la policia local.

Ajuntament d'Arenys de Munt


^