Portada · Sanitat i salut · Regidoria de Sanitat
Regidoria de Sanitat

Des de la regidoria de Sanitat es porten a terme iniciatives adreçades a aconseguir un Arenys de Munt més saludable per a tothom, treballant sempre en col·laboració amb les institucions supramunicipals competents en la matèria. En aquest sentit, cal destacar la col·laboració amb el Centre d´Assistència Primària del poble, amb el qual es fa el seguiment dels serveis que s´ofereixen, segons les dades d´increment poblacional. També des de l´Ajuntament s´han efectuat algunes inversions en material sanitari o en mobiliari auxiliar destinat a aquell Centre.

Són diverses les activitats directament organitzades per la regidoria o que compten amb la  seva col·laboració:
 
Es treballa en el control de la salubritat de les sorreres del poble i dels vestidors i dutxes d´ús públic del Pavelló Esportiu Municipal i s´ha iniciat un amplíssim protocol per al control higienico-sanitari de la nova Piscina Municipal.

Pel que fa als animals, es treballa amb els coloms per evitar que un excés dels mateixos pugui ser perjudicial per a la salut dels humans, s´ha contractat una empresa per a la desratització i es vetlla per evitar la proliferació d´aquests animals abandonats. En l´àmbit dels insectes, s´han eliminat incipients plagues aparegudes a determinats edificis i s´ha adreçat informació preventiva sobre les plagues de polls als centres escolars.

Periòdicament s´editen les “Guies Sanitàries” amb tota la informació dels professionals del sector que ofereixen els seus serveis a Arenys de Munt. També s´organitzen conferències, xerrades i xerrades taller dedicades, per exemple, als trasplantaments, l´Alzheimer o la nutrició. Recentment es va oferir al púbic l´exposició “Joves i sexualitat”, que quedà instal·lada a la Sala Municipal.

 
Dades de la regidoria

Regidora: Marta de la Iglesia i Formatger


Adreça: Rambla Francesc Macià, 59 - 08358 Arenys de Munt

Telèfon: 93 793 79 80

Fax: 93 795 06 30

Correu electrònic: sanitat@arenysdemunt.cat

Horari d'atenció al públic: hores convingudes

Àmbits de la regidoria