Portada · Participació · Regidoria de Participació Ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Per accedir al web de participació podeu clicar al logo: Imatge inexistent

Benvolguts i benvolgudes,

He rebut de l'alcalde d´Arenys de Munt l'encàrrec d'ocupar-me de la participació ciutadana i l'associacionisme, o sigui, de la relació entre l'Administració i els vilatans/es. En aquest àmbit tenim un projecte clar, un dels objectius  del nostre programa de Govern és el que anomenem  “Una altra manera de fer política”, basada en la proximitat, la transparència i un model de govern que busca el diàleg permanent amb els veïns/es.


Volem proporcionar als vilatans/es  canals clars i coneguts perquè puguin fer-nos arribar les seves propostes, inquietuds i suggeriments. Com a govern, tenim l'obligació de ser sensibles i interioritzar el que els vilatans/es  ens facin  arribar  en la nostra presa de decisions i en l'aplicació de les polítiques concretes.

 

En aquesta nova manera de fer política i en la dinamització i vitalitat de la societat arenyenca juguen un paper fonamental les associacions que tenim censades, per la seva activitat pròpia, pel paper de creació de xarxa social que tenen i per la transmissió de les necessitats i inquietuds socials. Per això, volem que sigueu part activa i participativa en els diversos òrgans que tenim i d´altres que activarem, comptant també amb qualsevol persona del nostre poble que a títol personal o particular  vulgui participar i enriquir-nos amb les seves opinions i suggeriments. Volem que tothom tingui veu i que aquesta es reflecteixi en accions consensuades.

 

L´existència  de la regidoria de Participació Ciutadana és la garantia de la voluntat del govern municipal d´apostar per la implicació dels vilatans/es en el funcionament de la vida pública d´Arenys de Munt. Aquesta participació, però, incumbeix en tota l´organització municipal, i, per tant, el seu treball és transversal.

 

El Reglament Orgànic Municipal (ROM) com a eina reguladora de l'organització i el funcionament de l'Ajuntament d'Arenys de Munt i el Reglament de Participació Ciutadana preveuen en el seu articulat diferents elements per fer efectiva la participació dels vilatans i vilatanes  en la vida municipal. L´assistència activa als plens municipals, la participació en audiències públiques o la participació en els consells sectorials municipals són formes de fer efectiva aquesta participació.

 

Tots i totes junts fem Arenys de Munt !!

 

Àngels Castillo i Campos

Regidora de Participació

 


Dades del servei

Regidora: Àngels Castillo i Campos
Tècnica: Gemma Garcia


Adreça: Rambla Francesc Macià, 59 - 08358 Arenys de Munt

Telèfon: 93 793 79 80

Fax: 93 795 06 30

e-mail: participacio@arenysdemunt.cat

Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Hores convingudes

^