Portada Ě Altres serveis Ě Entitats
Entitats

En aquesta secciˇ podeu trobar les diferents Entitats que existeixen a Arenys de Munt i informaciˇ relativa a com crear-ne una i com donar-la a conŔixer:


CREAR UNA ASSOCIACIË:

Per tal de poder operar com a entitat, cal haver creat l'associaciˇ/entitat. Per saber els trÓmits i requisits necessaris per crear una associaciˇ, us podeu adrešar a la pÓgina web de Generalitat de Catalunya:

Si el trÓmit per donar-se d'alta en el Registre d'Associacions del Dpt. de JustÝcia de la Generalitat de Catalunya es fa en lÝnia, s'aplica una reducciˇ d'un 50%. A mÚs, aquÝ podreu trobar alguns dels documents necessaris.

Posteriorment, i per tal d'operar a Arenys de Munt i poder gaudir dels beneficis/ajuts per a entitats, caldrÓ registrar-se en el Registre Municipal d'entitats (trÓmit gratu´t). Segons determina l'art. 18 del Reglament de Participaciˇ Ciutadana, caldrÓ aportar, a mÚs del comprovant d'inscripciˇ en el Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya, la segŘent documentaciˇ:

  • Estatuts aprovats
  • CÓrrecs designats i n˙mero de socis
  • Pressupost de l┤any
  • Activitats a realitzar

CaldrÓ tenir aquestes dades continuament actualitzades, essent obligaciˇ de l'entitat comunicar qualsevol canvi que es produeixi a l'Ajuntament.


DOCUMENTACIË I PROCEDIMENTS:


EINES 2.0:

Des de l'any 2006 l'Ajuntament d'Arenys de Munt, amb el suport de Diputaciˇ de Barcelona, oferia a les entitats poder disposar d'un web gratu´t a travÚs de la plataforma de Clicportal www.entitatsarenys.cat

Per motius diversos, Diputaciˇ de Barcelona ha decidit canviar el sistema a un programari lliure i, per tant, oferir el suport a municipis i tambÚ a les seves entitats, facilitant blogs creats des de Wordpress. AixÝ, el dia 30 de juny de 2013, va finalitzar el portal web d'entitats en la versiˇ privada i va iniciar-se la migraciˇ dels webs d'entitats existents al programari lliure.

Recordeu que podeu trobar les distintes entitats agrupades a: http://www.arenysdemunt.cat/entitats/


Aquest es tracta d'un projecte obert on qualsevol entitat hi pot participar.


Per a mÚs informaciˇ:

participacio@arenysdemunt.cat 
^