Portada Ě TransparŔncia Ě Dades de transparŔncia
Dades de transparŔncia

Per la vostra comoditat, s'ha habilitat aquest apartat, on podeu trobar accÚs directe a totes les seccions i enllašos externs orientats expressament a oferir dades de transparŔncia:

ALCALDIATota l'activitat de l'Ajuntament que es concreta en les decisions i accions que adopta l┤administraciˇ tenen el seu seguiment des de l'Órea de Secretaria Municipal.

En aquest apartat es poden trobar les documentacions relacionades amb procediments i solĚlicituds que es poden dur a terme i la seva correcta presentaciˇ protocolĚlÓria. TambÚ informacions de les activitats que es duen a terme, com ara expedients sancionadors, ordenances reguladores i sessions plenÓries.

BENESTAR SOCIALEn aquest apartat podeu trobar dades de transparŔncia en relaciˇ a Benestar Social i les seves activitats, com ara pressupostos i les ajudes que han atorgat.


COMUNICACIË I NOVES TECNOLOGIESA travÚs d'aquest apartat es pot accedir a informaciˇ econ˛mica sobre l'Órea de Comunicaciˇ i Noves tecnologies, aixÝ com ha estudis dels mitjans de comunicaciˇ i d'audiŔncia.

ECONOMIA I HISENDAEn aquesta secciˇ es pot accedir a tota la documentaciˇ i presa de decisions que tÚ a veure amb els n˙meros de l'Ajuntament: pressupostos municipals, compte general, dietes dels cÓrrecs, etc.


ESPAI P┌BLICA travÚs d'aquest apartat podeu trobar informaciˇ i horaris sobre la neteja viÓria realitzada per les brigades municipals del poble.

PROMOCIË ECONĎMICAEn aquest apartat podeu trobar dades i informacions transparents sobre la situaciˇ laboral, ocupacional i l'activitat econ˛mica d'Arenys de Munt.
SEGURETAT I MOBILITATEn aquest espai es poden trobar dades, estudis i documentacions rerefents a l'activitat de la Policia Local i a la mobilitat del municipi.Espai subministrat per la Generalitat de Catalunya on els Ajuntaments pugen informacions i documentacions d'interŔs per la ciutadania, com ara informaciˇ institucional, de gestiˇ econ˛mica, sessions plenÓries, etc.

TambÚ podeu consultar les dades d'Arenys de Munt al CIDO de la Diputaciˇ de Barcelona.
 
^