Portada Ě TransparŔncia Ě Dades de transparŔncia
Dades de transparŔncia

Per la vostra comoditat, s'ha habilitat aquest apartat, on podeu trobar accÚs directe a totes les seccions i enllašos externs orientats expressament a oferir dades de transparŔncia:


Govern Obert de Gencat.cat

Espai subministrat per la Generalitat de Catalunya on els Ajuntaments pugen informacions i documentacions d┤interŔs per la ciutadania, com ara informaciˇ institucional, de gestiˇ econ˛mica, sessions plenÓries, etc.


CIDO, Diputaciˇ de Barcelona

TambÚ podeu consultar les dades d'Arenys de Munt al CIDO de la Diputaciˇ de Barcelona.


Alcadia, Secretaria municipal

Tota l'activitat de l'Ajuntament que es concreta en les decisions i accions que adopta l┤administraciˇ tenen el seu seguiment des de l'Órea de Secretaria Municipal.

En aquest apartat es poden trobar les documentacions relacionades amb procediments i solĚlicituds que es poden dur a terme i la seva correcta presentaciˇ protocolĚlÓria. TambÚ informacions de les activitats que es duen a terme, com ara expedients sancionadors, ordenances reguladores i sessions plenÓries.


Economia i Hisenda, TransparŔncia

En aquesta secciˇ es pot accedir a tota la documentaciˇ i presa de decisions que tÚ a veure amb els n˙meros de l┤Ajuntament: pressupostos municipals, compte general, dietes dels cÓrrecs, etc.

 
^