Portada · Benestar Social · Regidoria de Benestar Social
Regidoria de Benestar Social

SALUTACIÓ DE LA REGIDORA


Benvolgudes vilatanes i benvolguts vilatans,
L'atenció  a  les  persones  i  a  les  seves  necessitats  és,  sens  dubte,  un  dels  pilars fonamentals i el més important en el programa de govern del nostre municipi.

Els esforços van dirigits a aconseguir que les persones puguin rebre dels Serveis Socials Bàsics les orientacions i prestacions per ajudar-les a superar situacions o períodes que posin en risc el fet de viure en dignitat.

En els Serveis Socials Bàsics treballem per donar resposta, a cada moment, a les noves necessitats i realitats canviants de la societat; per lluitar contra la pobresa;
i per donar també rellevància  a  les  accions  de  promoció  i  prevenció.  L'objectiu  de  cobrir  les necessitats bàsiques marca els eixos principals d'actuació i de directrius polítiques de la regidoria.

L'atenció a les persones amb major vulnerabilitat social,amb risc d'exclusió, i el treball per a la màxima cohesió social són prioritàries. I ho són en les diferents etapes del cicle vital de la persona que atenem (infància, adolescència, joventut, edat adulta i vellesa, cadascuna amb les seves especificitats).

Als  Serveis  Socials  Bàsics  hi  ha  un  equip  de  persones  que  dediquen  molts  esforços, amb una gran professionalitat, per ajudar a millorar el benestar social i personal de tots aquells vilatans/es d´Arenys de Muntque ho necessiten.

 
Dades del servei

Regidora: Àngels Castillo i Campos


Coordinador: Sergi Rabassa


Adreça: Sant Pau, número 2, 08358 Arenys de Munt

Telèfon: 93 793 77 10

Fax: 93 793 72 07

Correu electrònic: ssocials@ademunt.cat

Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Hores convingudes

Àmbits del servei
^