Portada · Ensenyament · Regidoria d'Ensenyament
Regidoria d'Ensenyament

L'Ensenyament és la pedra angular que sustentarà el nostre edifici social del futur. També és l'eina que més ha de contribuir a fer-nos més iguals i més tolerants com a persones i, alhora, més avançats com a poble.

Des de la regidoria d'Ensenyament es porten a terme diverses iniciatives, algunes en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, com ara les activitats de Coneguem els nostres parcs o Viu el Parc. Igualment en col·laboració amb aquest ens supramunicipal es va editar el llibre del poble Arenys de Munt: una història, un paisatge.

D'altra banda, es col·labora en el manteniment i en adquisicions d'equipaments per als centres escolars de primària i es canalitza una bona part de l'actuació a través del Consell Escolar Municipal. Una altra tasca encomanada és la de col·laborar amb la Generalitat de Catalunya en el fet cabdal d´ajustar l'oferta de places escolars a les necessitats i previsions de nombre d'alumnes. En aquest sentit es va crear la segona escola de primària i s'ha impulsat l'ampliació de l'institut.

Dades del servei

Regidora: Tònia Vila i Paituví


Adreça: Rambla Francesc Macià, 59 - 08358 Arenys de Munt

Telèfon: 93 793 79 80

Fax: 93 795 06 30

e-mail: tvila@ademunt.cat

Horari d'atenció al públic: hores convingudes

^