Portada Ě Urbanisme Ě Planificaciˇ UrbanÝstica i Urbanitzacions
Planificaciˇ UrbanÝstica i Urbanitzacions

Modificaciˇ usos Pla GeneralDesprÚs d'un treball de quatre anys, l'any 2003 aprovÓvem un Pla General que dibuixava sobre el paper les noves zones de s˛l urbÓ residencial i industrial. GrÓcies al mateix Pla es preveia l┤obtenciˇ per al municipi d'importants zones d'equipaments.

La feina actual Ús desenvolupar els diferents plans parcials previstos i les unitats d┤actuaciˇ. Aix˛ representa una tramitaciˇ llarga que ens portarÓ a aprovacions inicials, provisionals, definitives, i a projectes de reparcelĚlaciˇ i d'urbanitzaciˇ per deixar el s˛l ben a punt.

L'estudi en detall de diferents zones i les noves tendŔncies en arquitectura ens obliguen a una revisiˇ constant del pla i a la tramitaciˇ de modificacions. Actualment hi ha 5 modificacions en trÓmit.

A Arenys de Munt hi ha tres plans parcials (B-5: Ruals; B-1: Sobirans: B-2: Can Xicoi) i UA-7 : Rial de la rectora; UA-10: Rambla de l┤Eixample; UA-14: Rial Bellsolell. L'empresa municipal GUSAM S.A.M. gestiona tot aquest planejament.

Al llarg d┤aquest mandat haurÝem de poder conduir algunes d┤aquestes actuacions a la fase d'obres. De tota manera Ús molt difÝcil establir calendaris quan es depŔn d'altres administracions que sˇn les que supervisen el planejament. Quan arribem a la fase d'obres apareixeran tambÚ els habitatges socials previstos en les zones de nova urbanitzaciˇ.

El conseller de polÝtica territorial ens ha concedit la capacitat d┤aprovar des del ple tot el planejament derivat. 
Dades del servei

Regidor: Joan Rabasseda i Ferrer

Adreša: Rambla Francesc MaciÓ, 59 - 08358 Arenys de Munt

Email: urbanisme@arenysdemunt.cat

TelŔfon: 93 793 79 80

Fax: 93 795 06 30

Horari d'atenciˇ al p˙blic: hores convingudes


Us pot interessar:

└mbits del servei
^