Portada · Seguretat i mobilitat · Regidoria de Governació i Mobilitat
Regidoria de Governació i Mobilitat

La principal funció de la regidoria de Governació és de la de facilitar la convivència ciutadana, promoure el respecte pels espais comunitaris i posar la policia al servei dels ciutadans. Aquest objectiu general es concreta en molts de més concrets i en multitud d´actuacions.
El servei que presta la policia als veïns el podríem definir com a integral: informació, assistència en cas d´urgències de qualsevol tipus, ordenació del trànsit, gestió de cotxes abandonats, mediació en conflictes...

La policia fa també tasques d´inspecció per garantir la legalitat urbanística i mediambiental.
Fa tasques de coordinació amb el cos de mossos d´esquadra, el cos de bombers i el de protecció civil.

Es realitzen campanyes de control de sorolls, d´educació vial i per millorar el civisme.
En el camp de l´atenció i ajuda als ciutadans,auxiliant en casos de malalties, intermediació en problemes veïnals o familiars, auxili a conductors com a coseqüència de les rierades, accidents, avaries...

En l´àmbit de la seguretat ciutadana, patrullant a peu o en els cotxes patrulla, pel terme municipal, en serveis de vigilància i prevenció, intervenint en nombroses ocasions per problemes de molèsties o sorolls veïnals, baralles, comprovacions d´alarmes, serveis de vigilància a l´entrada i sortida dels centres escolars, i en auxili a jutges o tribunals, entre d´altres.

En el camp de la policia administrativa, col·laborant amb els diferents departaments de l´Ajuntament, pel compliment de les ordenances municipals (infraccions urbanístiques, de tinença d´animals, anomalíes a la via pública, notificacions...).

En el camp de la seguretat viària es desenvolupen accions amb l´objectiu d´aconseguir més seguretat en aquest àmbit al nostre municipi i una millor redistribució dels llocs d´aparcament, juntament amb les campanyes que es realitzen de controls de soroll o campanyes informatives per avisar els conductors de vehicles mal estacionats, així com l´educació per a la mobilitat segura que els nostres monitors porten a terme en els centres escolars.

La policia també és la responsable de la ordenació del trànsit, així com de la senyalització viària, tant vertical com horitzontal.

Dades del servei

Regidora: Àngel Castillo i Vallcorba


Adreça: Rambla Sant Martí, 19 - 08358 Arenys de Munt

Telèfon: 93 793 79 70

Fax: 93 793 75 47

e-mail: policia@arenysdemunt.cat

Horari d'atenció al públic: Dimarts i djous de 13:15 a 14 h

^