Portada Ě Medi ambient Ě CatÓleg de camins municipals d'Arenys de Munt
CatÓleg de camins municipals d'Arenys de Munt

En el Ple del 20 de juliol de 2017 es va aprovar inicialment el catÓleg que ha inventariat 36 camins del terme municipal d┤Arenys de Munt. L┤Oficina TŔcnica de Planificaciˇ i Actuaciˇ en Infraestructures de l┤└rea de Territori i Sostenibilitat de la Diputaciˇ de Barcelona, en colĚlaboraciˇ amb els serveis tŔcnics municipals, Ús qui ha redactat el CatÓleg de Camins Municipals d┤Arenys de Munt, amb l┤objectiu de recollir, ordenar i processar les dades.

S┤han inventariat un total de 36 camins amb una longitud total de la xarxa de 60,9 km. Dels 33 camins inventariats, la majoria es troben en un estat acceptable de conservaciˇ, per˛ d┤altres presenten punts crÝtics per a la circulaciˇ de vehicles tipus turisme. L┤Oficina TŔcnica de Planificaciˇ i Actuaciˇ en Infraestructures ha fixat les directrius per definir els camins a inventariar en aquest catÓleg.

En aquest catÓleg tambÚ es relacionen tres camins que no s┤incorporen a l┤inventari perquŔ no s┤hi pot accedir amb vehicle o perquŔ es tracta de camins hist˛rics que actualment no existeixen. Aquests tres camins sˇn: el “camÝ 9” de Sant Iscle a Arenys, el “camÝ 10” de Torrentb˛ i el “camÝ 17” Fondo de la Casa Nova.


CatÓleg de Camins Municipals d'Arenys de Munt - 1

CatÓleg de Camins Municipals d'Arenys de Munt - 1

Fitxer: Cataleg_de_Camins_Municipals_d_Arenys_de_Munt___1.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 102
Mida: 66,35 MB


CatÓleg de Camins Municipals d'Arenys de Munt - 2

CatÓleg de Camins Municipals d'Arenys de Munt - 2

Fitxer: Cataleg_de_Camins_Municipals_d_Arenys_de_Munt___2.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 83
Mida: 65,74 MB

 
^