Portada ˇ Comunicaciķ i Noves Tecnologies ˇ Rādio Arenys de Munt
Rādio Arenys de Munt

Podreu trobar informaciķ de la Rādio Municipal d'Arenys de Munt al web www.radioarenysmunt.cat


Escolta la rādio en directe:


Rādio Arenys de Munt neix el l´any 1983 fruit de la trobada de diverses persones apassionades de la rādio i de la tčcnica.

L´Ajuntament s´hi va abocar amb aquesta iniciativa, oferint un local al segon pis de l´edifici municipal de la Plaįa de l´Església, que encara és la seu de l´emissora. També en te la concessiķ de la llicencia del 107 de la FM.

L´Emissora municipal sempre ha funcionat amb una part molt important de voluntariat , finanįada bāsicament per la publicitat i amb el recolzament constant per part de l´Ajuntament .

L´Any 2004 es va inaugurar les reformes integrals de les instalˇlacions afegint un segon estudi i aīllant acústicament tots els espais on es produeix rādio.

Estudis de Rādio Arenys de MuntL´any 2007 es va fer un nou salt de cara a professionalitzar el servei municipal de Rādio. Alguns dels components de l´emissora amb Jordi Soler, Xavi Roca i Ivan Nieto al capdavant van formar l´entitat sense ānim de lucre “Rādio Associaciķ Arenys de Munt” amb l´única finalitat de poder optar a la concessiķ municipal del servei de rādio. Un cop assolit aquest repte l´associaciķ ha pogut realitzar els primers contractes de treball per als professionals que en ella hi treballen.

Així, actualment, Rādio Arenys de Munt és gestionada per aquesta entitat. Una entitat on estan integrats molts dels voluntaris que des dels seus inicis han fet possible el funcionament d´aquesta rādio, i que any rere any renoven les energies per continuar amb la gestiķ diāria de la nostre emissora.

A més l'any 2013 es va crear AMUNTV, la televisiķ local i per Internet del poble, que treballa en estreta colˇlaboraciķ amb Rādio Arenys de Munt.

L´Ajuntament d´Arenys de Munt té un paper vital en el funcionament de l´emissora grācies al conveni econōmic que dona estabilitat a la rādio i possibilita dedicar més recursos a la informaciķ. Rādio Arenys de Munt és una emissora municipal que es nodreix molt de la bona voluntat dels colˇlaboradors.

Volem oferir una programaciķ del poble i pel poble.


Rādio Arenys de Munt és gestionada per:

Rādio Associaciķ Arenys de Munt

 
Qui som?

Rādio Arenys de Munt


Director:
 Oriol Leo

Director de continguts: Jordi Soler


Adreįa: Pl. de l'Església, 5 - 08358 Arenys de Munt

Telčfon: 937938787

Fax: 937939438

Lloc web: www.radioarenysmunt.cat

Correu electrōnic: radio@arenysdemunt.cat

^