Portada · Comunicació i Noves Tecnologies · Ràdio Arenys de Munt
Ràdio Arenys de Munt

Podreu trobar informació de la Ràdio Municipal d'Arenys de Munt al web www.radioarenysmunt.cat


Escolta la ràdio en directe:


Ràdio Arenys de Munt va néixer l'any 1983 fruit de la trobada de diverses persones apassionades de la ràdio i de la tècnica. L'Ajuntament va cedir un local al segon pis de l´edifici municipal de la Plaça de l'Església, que encara és la seu de l'emissora. També en té la concessió de la llicencia del 107 de la FM.

L'Emissora municipal sempre ha funcionat amb una part molt important de voluntariat. Tradicionalment ha estat finançada bàsicament per la publicitat i amb el recolzament constant per part de l'Ajuntament.

Estudis de Ràdio Arenys de MuntL'any 2007 es va fer un nou salt de cara a professionalitzar el servei municipal de Ràdio. Alguns dels components de l´emissora amb Jordi Soler, Xavi Roca i Ivan Nieto al capdavant van formar l´entitat sense ànim de lucre “Ràdio Associació Arenys de Munt” amb l'única finalitat de poder optar a la concessió municipal del servei de ràdio. Un cop assolit aquest repte l´associació ha pogut realitzar els primers contractes de treball per als professionals que en ella hi treballaven.

Des de l´any 2017 Ràdio Arenys de Munt està en procés de modernització i actualització de la seva estructura. Ara els continguts estan adjudicats a una empresa externa “Ràdio Associació Arenys de Munt”, que treballa en base a una tradició de més de tres dècades fent ràdio, amb la implicació de voluntariat i també personal remunerat amb diversos tipus de jornada laboral.

S´ha fet un Projecte de Ràdio Arenys de Munt PRAM 2017-2020 que parteix del punt en què ha començat a exercir el càrrec el nou Director, i previ a la creació del Consell Assessor i Consell Directiu, arran de l´aprovació del Reglament d´Organització i Funcionament de l´emissora municipal de Ràdio, publicat al BOE el 3 de juliol del 2017.

A més l'any 2013 es va crear AmunTV la televisió local i per Internet del poble, integrada des del 2017 a Ràdio Arenys de Munt.

Aquí podeu veure una Galeria d´Imatges de la Ràdio, on hi ha les instal·lacions i fotografies de programes especials destacats de l´emissora.


Ràdio Arenys de Munt és gestionada per:

Ràdio Associació Arenys de Munt

 
Qui som?

Ràdio Arenys de Munt


Director:
 Oriol Leo

Director de continguts: Jordi Soler


Adreça: Pl. de l'Església, 5 - 08358 Arenys de Munt

Telèfon: 937938787

Fax: 937939438

Lloc web: www.radioarenysmunt.cat

Correu electrònic: radio@arenysdemunt.cat

^