Portada Ě Ensenyament Ě Aula d'extensiˇ universitÓria d'Arenys de Mar per a Gent Gran
Aula d'extensiˇ universitÓria d'Arenys de Mar per a Gent Gran

Aula universitÓriaL'Aula d'extensiˇ UniversitÓria d'Arenys de Mar per a Gent Gran, Ús oberta a totes les persones adultes interessades en la cultura i en l'adquisiciˇ de coneixements, sense lÝmit d'edat. Com a protagonistes de l'Ŕpoca que ens toca viure, Ús necessari tenir elements per a conŔixer les noves realitats d'un mˇn que busca, canvia, pateix i viu un temps de llarga transiciˇ.

Creiem, doncs, que la formaciˇ continuada que ofereixen les Aules d'Extensiˇ UniversitÓria, associades i constitu´des en moltes ciutats de Catalunya i presents tambÚ en molts altres pa´sos, ens dˇna la possibilitat de continuar dia a dia el nostre creixement cultural.

La Universitat Pompeu Fabra tutela la nostra Aula i vetlla per la seva qualitat. Setmanalment conferŔncies impartides per professors universitaris o professionals especialitzats tracten els temes segons el programa que tria l'Aula.

TambÚ al voltant de l'Aula us oferim tallers que creiem continuaran gaudint del vostre interŔs.

Aquest serÓ el catorzŔ curs de funcionament de l'Aula i a partir del dia 13 del mes de setembre cada dimarts ens trobareu a la nostra secretaria, de 11h a 1h del matÝ, Riera Pare Fita, 31, 2a planta. Edifici Calisay. 08350 Arenys de Mar

L'Aula d┤Extensiˇ UniversitÓria d┤Arenys de Mar estÓ adrešada a totes les persones dels dos Arenys que hi vulguin assistir.

Per a mÚs informaciˇ, cliqueu sobre aquest enllaš.

 
Dades del servei

Aula d'Extensiˇ UniversitÓria

Presidenta: MercŔ Colomer

Adreša: Riera del Pare Fita, 31 (Edifici Calisay)

TelŔfons: 678441793, 93795110, 937938379

E-mail: aulaeu@gmail.com

MÚs informaciˇ: http://entitats.arenysdemar.cat/aula


Us pot interessar:

^