Portada · Participació · Servei de Mediació
Servei de Mediació
Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària d'Arenys de Munt

Podeu contactar amb el Servei de Mediació a través del correu mediacio@ademunt.cat o localitzar-los per telèfon a través de la centraleta de l'Ajuntament: 937937980.

El Servei de Mediació és un servei públic i gratuït que té per objectiu resoldre d'una forma dialogada, pacífica i confidencial els conflictes provinents de la convivència i les relacions personals.

Podeu derivar-hi els conflictes que afectin persones i que siguin generadores de dificultats en les relacions, en la comunicació i en la convivència:

  • Conflictes entre veïns per: sorolls, olors, humitats, límits i murs, tinença d'animals domèstics, brutícies, etc.
  • Conflictes en comunitats de veïns i propietaris per: impagament de quotes de comunitat, ús d'espais comuns, instal·lació i obres per millores en la comunitat, dificultats de relació amb algun veí, etc.
  • Conflictes familiars: de relació amb l'exparella, entre germans, a causa d'herències, de conflictes entre pares i fills, entre pares i avis, per la cura de una persona depenent, etc.
  • Conflictes en organitzacions i institucions: derivats de les relacions entre els membres de l'organització o de l'equip, entre organitzacions, etc.
  • Conflictes provinents de l'ús d'espais públics: ús de serveis i equipaments municipals, ús d'espais públics per sorolls, mala utilització, de places, carrers, danys al patrimoni municipal, etc.
  • Conflictes provinents d'activitats econòmiques: olors, sorolls, qüestions derivades del consum, qüestions contractuals, etc.

Per tal de fer una derivació només cal que pugueu contactar amb el servei.

Només és necessari que deriveu una de les parts del conflicte.

Estudi descriptiu del Servei de Mediació Ciutadana

Estudi descriptiu del Servei de Mediació Ciutadana que es dona al municipi, fent comparativa amb altres serveis. Per veure l'arxiu adjunt, cliqueu aquí


Sol·licitud de Mediació Ciutadana


Memòries del Servei de Mediació

 
Dades del servei

Responsable: Eva Noguera


Adreça: Ajuntament d'Arenys de Munt, Edifici Cotxeria. Carrer Sant Pau, núm. 2 - 08358 Arenys de Munt

Telèfon: 93 795 79 80

Correu electrònic: mediacio@ademunt.cat

Horari d'atenció al públic: 

Dimarts de les 8 del matí a les 3 de la tarda a l'ajuntament

Dimecres de les 8 a les 11 del matí, a l'ajuntament

Dijous de les 4 de la tarda a les 8 del vespre, a l'edifici Cotxeria

^