Portada Ě Joventut Ě Programes i serveis
Programes i serveis

Punt d┤Informaciˇ Juvenil

╔s un espai gratu´t creat per oferir tota la informaciˇ que pugui interessar sobre treball, formaciˇ acadŔmica, cursos, tallers, mobilitat internacional, associacionisme, participaciˇ, salut, oci, cultura, habitatge, esport…

Ho podeu trobar a l'Espai Jove (edifici de l'Escorxador). Horari: de dilluns a divendres de 2/4 de 5 a 8 de la tarda. Matins: hores concertades trucant o enviant missatge via WhatsApp al 667 18 22 81.


Lloguer de bucs d┤assaig

L┤equipament juvenil compta amb un buc d┤assaig que es lloga a totes aquelles persones que tinguin menys de 30 anys. Per a mÚs informaciˇ, cal adrešar-se al Punt d┤Informaciˇ Juvenil (Espai Jove) o trucar o enviar missatge WhatsApp al 667 18 22 81.


Projecte Brigada Jove

Projecte d┤inserciˇ laboral per a aquells i aquelles joves empadronats/des al poble i que tinguin entre 16 i 18 anys. Es contracten 16 joves entre els mesos de juliol i agost per treballar amb la Brigada Municipal. Aquest projecte tÚ com a objectiu afavorir la cohesiˇ social i la participaciˇ juvenil mitjanšant la implicaciˇ dels i les joves en la millora del poble.

Per a mÚs informaciˇ podeu posar-vos en contacte amb Joventut o amb l'Órea d'Espai P˙blic.


Projecte de prevenciˇ de riscos a l┤adolescŔncia

Projecte que es du a terme a l┤institut del municipi, on es desenvolupen tallers de prevenciˇ en les temÓtiques que envolten la poblaciˇ adolescent com salut, educaciˇ emocional, sexualitat i oci nocturn i els seus riscos derivats. L┤objectiu del projecte Ús que l┤alumne adquireixi la informaciˇ suficient per poder prendre decisions a consciŔncia.


Pressupost Participatiu Jove

Pressupost participatiu que engloba la poblaciˇ adolescent i jove. Els joves presenten projectes per dur a terme al poble en matŔria de joventut i mitjanšant votacions es tria el projecte a realitzar. L┤objectiu del projecte Ús que els joves facin un exercici de democrÓcia directa, ja que decideixen com gestionar una part del pressupost de joventut; a la vegada posen en valor les propostes i iniciatives de les persones joves i s┤impliquen els i les joves a organitzar accions al municipi. Consulta els resultats del Pressupost Participatiu Jove 2018 aquÝ.


Comissiˇ Jove

Grup de joves autogestionats que organitza diferents actes i activitats adrešades a persones joves del municipi. L┤objectiu de la comissiˇ Ús promoure la participaciˇ juvenil al poble i oferir una oferta d┤oci i lleure adrešada a les persones joves del poble.

Per a mÚs informaciˇ, adreceu-vos al Punt d┤Informaciˇ Juvenil (Edifici Espai Jove) o trucant o enviant missatge WhatsApp al 667 18 22 81.


TAMB╔ US POT INTERESSAR:
 
^