Portada Ě Participaciˇ Ě Ďrgans online de Participaciˇ
Ďrgans online de Participaciˇ

L'Ajuntament d┤Arenys de Munt vol apropar l'Administraciˇ, la presa de decisions i la vida quotidiana del municipi als seus vilatans i vilatanes. D'aquesta voluntat han nascut tota una sŔrie de mŔtodes de participaciˇ a travÚs dels quals la poblaciˇ pot participar en la presa de decisions, fer arribar propostes a debatre, queixes a tenir en compte per l┤ajuntament, organitzar i donar a conŔixer actes que es duran a terme i marcar l'agenda del poble, inscripciˇ a fires i esdeveniments...

En definitiva, no volem nomÚs que els ciutadans i ciutadanes s'apropin a les qŘestions administratives, sinˇ a la vida del poble en general.

A continuaciˇ podeu trobar els diferents ˛rgans de participaciˇ als que podeu accedir mitjanšant el nostre lloc web:


PROPOSTES, QUEIXES I SUGGERIMENTS:

A travÚs d'aquest formulari podeu fer arribar qualsevol inquietud, proposta de millora pel poble o queixa concreta que tingueu respecte algun Ómbit del municipi. Els comentaris rebuts no cauen en sac buit: son recollits i derivats als diferents departaments i Órees de l'ajuntament, analitzats per aquests i s'acaba emetent una resposta a l'interessat on s'explica la decisiˇ presa al respecte i l'estat de la seva queixa o proposta.
PARTICIPA A L'AGENDA:

Arenys de Munt Ús un municipi que sempre aposta per la celebraciˇ d┤actes de tot tipus, especialment de carÓcter cultural, i es nodreix dels coneixements i l┤alegria que es desprenen d┤aquests. Per a incentivar la celebraciˇ d┤aquests tipus d┤actes i mÚs, i potenciar la seva difusiˇ, es va crear la possibilitat de que els vilatans i vilatanes poguessin informar a l┤ajuntament dels actes que es duran a terme al poble i que encara no figuren a l┤Agenda.


INSCRIPCIË A LES FIRES LOCALS:

Una altra opciˇ que podeu dur a terme Ús inscriviu-vos per participar a les diferents fires locals que es duen a terme a Arenys de Munt, com ara la Fira de la Maduixa o la Fira de la Cirera d┤en Roca.
PRESSUPOST PARTICIPATIU:

Cada any l'ajuntament d'Arenys de Munt pregunta als seus habitants en quŔ i com volen invertir el Pressupost Municipal. L┤objectiu d┤aquesta iniciativa municipal Ús donar veu i vot als ve´ns i ve´nes d┤Arenys de Munt en la presa de decisions que afecten els pressupostos.

Per al Pressupost Participatiu del 2018 es va destinar un import total de 150.000 € per a projectes de inversions (poble i Ómbit terriorial) i 25.000 € per a propostes de serveis.

Com a conseqŘŔncia d'aquesta iniciativa, s'ha desenvolupat el Pressupost Participatiu Jove, orientat a destinar part del Pressupost a propostes i projectes del jovent.
 
^