Portada Ě Participaciˇ Ě Ďrgans online de Participaciˇ
Ďrgans online de Participaciˇ

L'Ajuntament d┤Arenys de Munt vol apropar l'Administraciˇ, la presa de decisions i la vida quotidiana del municipi als seus vilatans i vilatanes. D'aquesta voluntat han nascut tota una sŔrie de mŔtodes de participaciˇ a travÚs dels quals la poblaciˇ pot participar en la presa de decisions, fer arribar propostes a debatre, queixes a tenir en compte per l┤ajuntament, organitzar i donar a conŔixer actes que es duran a terme i marcar l'agenda del poble, inscripciˇ a fires i esdeveniments...

En definitiva, no volem nomÚs que els ciutadans i ciutadanes s'apropin a les qŘestions administratives, sinˇ a la vida del poble en general.

A continuaciˇ podeu trobar els diferents ˛rgans de participaciˇ als que podeu accedir mitjanšant el nostre lloc web:


PROPOSTES, QUEIXES I SUGGERIMENTS:

A travÚs d'aquest formulari podeu fer arribar qualsevol inquietud, proposta de millora pel poble o queixa concreta que tingueu respecte algun Ómbit del municipi. Els comentaris rebuts no cauen en sac buit: son recollits i derivats als diferents departaments i Órees de l'ajuntament, analitzats per aquests i s'acaba emetent una resposta a l'interessat on s'explica la decisiˇ presa al respecte i l'estat de la seva queixa o proposta.
PARTICIPA A L'AGENDA:

Arenys de Munt Ús un municipi que sempre aposta per la celebraciˇ d┤actes de tot tipus, especialment de carÓcter cultural, i es nodreix dels coneixements i l┤alegria que es desprenen d┤aquests. Per a incentivar la celebraciˇ d┤aquests tipus d┤actes i mÚs, i potenciar la seva difusiˇ, es va crear la possibilitat de que els vilatans i vilatanes poguessin informar a l┤ajuntament dels actes que es duran a terme al poble i que encara no figuren a l┤Agenda.


INSCRIPCIË A LES FIRES LOCALS:

Una altra opciˇ que podeu dur a terme Ús inscriviu-vos per participar a les diferents fires locals que es duen a terme a Arenys de Munt, com ara la Fira de la Maduixa o la Fira de la Cirera d┤en Roca.
PRESSUPOST PARTICIPATIU:

Cada any l'ajuntament d'Arenys de Munt pregunta als seus habitants en quŔ i com volen invertir el Pressupost Municipal. L┤objectiu d┤aquesta iniciativa municipal Ús donar veu i vot als ve´ns i ve´nes d┤Arenys de Munt en la presa de decisions que afecten els pressupostos.

Actualment la fase de votacions pel Pressupost Participatiu 2019 es troba oberta. Es destina un import total de 150.000 € per a projectes de inversions (poble i Ómbit terriorial) i 25.000 € per a projectes de serveis.


Com a conseqŘŔncia d'aquesta iniciativa, s'ha desenvolupat el Pressupost Participatiu Jove, orientat a destinar part del Pressupost a propostes i projectes del jovent.
CONSELLS MUNICIPALS:
A travÚs del segŘent apartat pots trobar tots els Consells Municipals del municipi i com inscriure't a ells.


 
^