Obertes les inscripcions al taller de creixement personal

Última revisió 31-08-2022 13:36
29/08/2022

Un any més, l’Ajuntament d’Arenys de Munt aposta pel benestar emocional dels vilatans i vilatanes. És per això que promou la realització d’aquest nou taller de creixement personal per a totes aquelles persones que desitgin viure amb més plenitud i benestar, sentir-se millor amb elles mateixes i relacionar-se des de la calma i l’assertivitat amb l’entorn.

El taller de creixement personal és un espai de trobada on descobrir el nostre potencial, on crear xarxa entre nosaltres (perquè els recursos i experiències d’una persona poden ser font d’inspiració per a altres), on sentir-nos escoltades i acollides; un espai on aprendre a viure amb la incertesa del dia a dia i a no sentir-nos soles.

El taller serà conduït per Anna Moore Forn, formadora i terapeuta especialitzada en gestió emocional.

El taller s’iniciarà el 15 de setembre de 2022 i durarà fins al 26 de gener de 2023, tots els dijous de 10.30 a 12 h a Can Borrell. L’activitat és totalment gratuïta.

Per fer la inscripció, cal trucar al telèfon 646 08 37 07. Les places aniran per rigorós ordre d’inscripció, prioritzant les persones que no han realitzat mai el taller.