Activitats infantils el diumenge 25 de juliol: La Città Infinita i Prohibit No Tocar!

Última revisió 26-07-2021 08:30
21/07/2021

El proper diumenge, 25 de juliol, hi haurà a la Riera dues activitats infantils destinades a dues franges d’edat: La Città Infinita i Prohibit No Tocar!, dins el cicle Gaudim de l'Estiu a la Fresca.

La Città Infinita és per a nens i nenes a partir de 4 anys. A través de la performance participativa, creativa i sostenible del joc, ells i les seves famílies col·laboren junts per aconseguir una nova idea de ciutat. És un espai amb materials industrials reciclats.

Prohibit No Tocar!, per a infants de 0 a 3 anys, és un espai de joc lliure on descobrir i experimentar amb materials sensorials i no estructurats, que estimulen la creativitat i permeten diferents tipus de jocs adaptats als interessos i habilitats dels més petits. Totes les instal·lacions i propostes de jocs estan dissenyades amb una mirada sostenible, educativa i inclusiva.

Hi haurà tres sessions de joc i és imprescindible reservar entrada a través de Codetickets, des de les pàgines enllaçades a continuació:

Els grups de 0 a 3 anys (Prohibit No Tocar!) podran acollir un màxim de deu infants per sessió. Els grups a partir de 4 anys (La Città Infinita) podran acollir un màxim de trenta infants per sessió. L'acompanyant també ha de reservar entrada.

Podeu trobar més informació sobre aquestes activitats al web www.lacittainfinita.com.