Activitats infantils el diumenge 25 de juliol: La Città Infinita i Prohibit No Tocar!

Última revisió 26-07-2021 08:30
21/07/2021

El proper diumenge, 25 de juliol, hi haurà a la Riera dues activitats infantils destinades a dues franges d’edat: La Città Infinita i Prohibit No Tocar!, dins el cicle Gaudim de l'Estiu a la Fresca.

La Città Infinita és per a nens i nenes a partir de 4 anys. A través de la performance participativa, creativa i sostenible del joc, ells i les seves famílies col·laboren junts per aconseguir una nova idea de ciutat. És un espai amb materials industrials reciclats.

Prohibit No Tocar!, per a infants de 0 a 3 anys, és un espai de joc lliure on descobrir i experimentar amb materials sensorials i no estructurats, que estimulen la creativitat i permeten diferents tipus de jocs adaptats als interessos i habilitats dels més petits. Totes les instal·lacions i propostes de jocs estan dissenyades amb una mirada sostenible, educativa i inclusiva.

Hi haurà tres sessions de joc i és imprescindible reservar entrada a través de Codetickets, des de les pàgines enllaçades a continuació:

Els grups de 0 a 3 anys (Prohibit No Tocar!) podran acollir un màxim de deu infants per sessió. Els grups a partir de 4 anys (La Città Infinita) podran acollir un màxim de trenta infants per sessió. L'acompanyant també ha de reservar entrada.

Podeu trobar més informació sobre aquestes activitats al web www.lacittainfinita.com.

La Città Infinita
La Città Infinita