Xerrada sobre el castell de Can Jalpí

Última revisió 29-09-2022 14:45
26/09/2022

El passat divendres 23 de setembre, Radars va organitzar una xerrada sobre el castell de Can Jalpí a càrrec de Gaspar Casals i Coll, amb l’objectiu de crear xarxa i potenciar la participació comunitària i el suport de l’entorn en la vida diària de la gent més gran.

La xerrada va acostar la història del castell de Can Jalpí i d’Arenys de Munt als veïns i veïnes de la vila. Aquest tipus d’esdeveniments són molt útils, tant per donar a conèixer el projecte Radars a la ciutadania, ja que són actes oberts a tothom, com per fer retrobaments entre la gent de Radars de sempre.

El projecte Radars posa tot el seu afany a contribuir al benestar de la gent més gran del poble. Amb aquesta intenció es duen a terme diverses accions i actuacions, com ara un seguiment periòdic, trobades, xerrades, festes i d’altres, per tal de detectar i prevenir situacions de soledat no volguda o altres situacions de risc.

Si voleu formar part de la xarxa Radars, ja sigui dins l’equip de voluntariat o adherint el vostre comerç a la xarxa de comerços, podeu trucar al 937937710 o enviar un correu a radars@arenysdemunt.cat.