El comerç d'Arenys de Munt regala bosses reutilitzables per reforçar el missatge de la recollida selectiva del porta a porta

Última revisió 03-05-2021 13:23
03/05/2021

El comerç d’Arenys de Munt ha començat a repartir entre els seus clients la bossa reutilitzable del “Tria Bé!”, per fomentar la recollida selectiva del porta a porta.

Aquesta campanya, que té com a protagonista el comerç d’Arenys de Munt, consisteix en el lliurament des de les botigues del poble de bosses reutilitzables impreses amb els colors i els dies de recollida selectiva del porta a porta, i ha estat impulsada per les àrees de Medi Ambient i Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

Amb aquesta acció, es vol reforçar la feina feta fins ara amb la campanya del “Tria Bé!” i donar el protagonisme al comerç local, actor indispensable per poder tirar endavant totes aquestes iniciatives.

Des de la vessant ambiental, l’objectiu de la campanya de repartiment de bosses reutilitzables amb els comerços d’Arenys de Munt és doble: fomentar la prevenció de residus i potenciar  la correcta separació i recollida selectiva del porta a porta.

Esperem que tothom qui rebi una d’aquestes bosses les reutilitzi sempre que pugui, i que això serveixi per reduir l’ús del plàstic i per ajudar a conscienciar sobre la preservació i protecció del medi ambient.

Inici de la campanya: divendres 30 d’abril de 2021.
Cada establiment participant a la campanya repartirà 50 bosses reutilitzables de cotó 100% impreses amb els dies i els colors de la recollida selectiva.
Amb la bossa també s’entrega un fulletó amb informació de la campanya.

#bossaPaP  #bossaArenydeMunt  #recollidaselectiva  #participació  #triabé  #TuiJoFemArenysdeMunt  #ArenysdeMunt

El comerç d'Arenys de Munt regala bosses reutilitzables
El comerç d'Arenys de Munt regala bosses reutilitzables