Arenys amb el Poble Sahrauí

Qui som? Una agrupació de ciutadans joves del nostre municipi a qui no ens agrada viure en una societat en la qual es discrimini a les persones, sigui per la raó que sigui.

Què som? Arenys amb el Poble Sahrauí (APS) treballem en projectes a nivell local i col·laborem amb projectes que es portin a terme a nivell de tot Catalunya.

Què fem? Elaborem projectes dirigits als refugiats sahrauís en Tindouf (Algèria). Aquests projectes tenen dos objectius: El primer és ajudar a que aquestes persones tinguin una major qualitat de vida durant els anys que es vegin obligats a viure enmig del desert, i el segon és sensibilitzar a la nostra població de la injustícia que pateix el poble Sahrauí i de les dificultats que tenen per a sobreviure en la pitjor zona del desert del Sáhara.

Què pots fer? Fes-te soci de APS. Tindràs la possibilitat de conèixer la teva capacitat solidària i, al mateix temps, fer que els més desfavorits obtinguin un benefici. Participa en els nostres projectes o aporta altres nous, perquè qualsevol idea o iniciativa solidària serà benvinguda.

Dades de l'entitat

  • Quota: 18 euros l'any
  • NIF: G64186075

Enllaços interessants

Rial Sa Clavella, 138, 1r 1a 08350 - Arenys de Mar

937957757

Imatges

Mapa

Última revisió 2020-09-17 08:52:41