Servei Local d'Ocupació

Has de buscar feina i no saps per on començar?
Al SLO tractarem d'ajudar-te en la recerca de feina o a ajudar-te a consolidar professionalment. A aquest apartat hi trobaràs informacions d'interès i tot un seguit de recursos que et poden facilitar a trobar allò que busques. El nostre objectiu principal és el de donar servei a persones i empreses per afavorir l'ocupació i el desenvolupament local.

Començar a buscar feina
Actualment, la xarxa ens ofereix molts recursos per poder buscar feina. Les adreces de les diferents borses de treball online són molt diverses. Si cliques aquí trobaràs una classificació de totes les borses que pots consultar i que et poden ser útils.

Recursos per buscar feina
Necessites saber com es fa un currículum? Com fer una carta de presentació? Com afrontar una entrevista personal. Clicant aquí trobaràs models de documents i consells per donar a conèixer el que sabem fer.

Les ofertes de feina del Servei Local d'Ocupació
Les ofertes de feina del Servei Local d'Ocupació s'actualitzen de manera setmanal. Només poden optar a aquestes ofertes les persones prèviament inscrites al Servei Local d´Ocupació de l´Ajuntament d´Arenys de Munt. Per a més informació podeu trucar-nos 93.793.77.10 o enviar un formulari de contacte. També podeu consultar-les clicant aquí.

Busco formació
En el cas que esteu interessats en realitzar formació, podeu consultar els enllaços que segueixen o bé sol·licitar entrevista d´orientació al SLO.

Formació gratuïta del SOC

Formació reglada


Formació d'adults


ARENYS DE MUNT EMPRÈN

3r Concurs d'emprenedoriaSubvencions per a la contractacióSubvencions per a la modernització del comerç local
Dades del Servei

Insertora laboral: Mercè Vives i Ballano


Adreça: C/ Sant Pau, 2 - 08358 Arenys de Munt

Telèfon: 937937710

Fax: 937937207

e-mail: promocioeconomica@ademunt.cat

Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

^