Servei Local d'Ocupaciˇ (antic)

Has de buscar feina i no saps per on comenšar?
Al SLO tractarem d'ajudar-te en la recerca de feina o a ajudar-te a consolidar professionalment. A aquest apartat hi trobarÓs informacions d'interŔs i tot un seguit de recursos que et poden facilitar a trobar all˛ que busques. El nostre objectiu principal Ús el de donar servei a persones i empreses per afavorir l'ocupaciˇ i el desenvolupament local.


Comenšar a buscar feina
Actualment, la xarxa ens ofereix molts recursos per poder buscar feina. Les adreces de les diferents borses de treball online sˇn molt diverses. Si cliques aquÝ trobarÓs una classificaciˇ d'algunes borses que pots consultar i que et poden ser ˙tils.


Apps per trobar feina

Les noves tecnologies s'han convertit en una eina indispensable a l'hora de trobar feina. En aquest apartat trobarÓs una recopilaciˇ d'algunes APPs m˛bils que et seran d'utilitat en la teva recerca de feina.


Recursos per buscar feina
Necessites saber com es fa un currÝculum? Com fer una carta de presentaciˇ? Com afrontar una entrevista personal. Clicant aquÝ trobarÓs models de documents i consells per donar a conŔixer el que sabem fer.


Les ofertes de feina del Servei Local d'Ocupaciˇ
Les ofertes de feina del Servei Local d'Ocupaciˇ s'actualitzen de manera setmanal. NomÚs poden optar a aquestes ofertes les persones prŔviament inscrites al Servei Local d┤Ocupaciˇ de l┤Ajuntament d┤Arenys de Munt. Per a mÚs informaciˇ podeu trucar-nos 93.793.77.10 o enviar un formulari de contacte. TambÚ podeu consultar-les clicant aquÝ.


Busco formaciˇ
En el cas que esteu interessats en realitzar formaciˇ, podeu consultar els enllašos que segueixen o bÚ solĚlicitar entrevista d┤orientaciˇ al SLO.

Formaciˇ gratu´ta del SOC

Formaciˇ reglada


Formaciˇ d'adults

TambÚ et pot interesar...

Cursos de formaciˇ de Barcelona Activa - Porta 22

Cursos de formaciˇ digital i tecnol˛gica de Barcelona Activa - CibernÓrium

Formaciˇ digital de Gencat - PuntTic

Formaciˇ digital enfocada a gent gran o amb discapacitat - Fundaciˇ Vodafone


ARENYS DE MUNT EMPR╚N

3r Concurs d'emprenedoriaSubvencions per a la contractaciˇSubvencions per a la modernitzaciˇ del comerš local
 
^