Portada · Participació
Participació

Pressupost Participatiu 2018
Pressupost Participatiu 2018

A partir del dia 14 de novembre fins a l'1 de desembre els veïns i veïnes d'Arenys de Munt podran escollir, en la fase de votació del Pressupost Participatiu 2018, entre 54 projectes d´inversió (poble i àmbit territorial) i serveis mitjançant el formulari al web municipal.

L´objectiu d´aquesta iniciativa municipal és donar veu i vot als veïns i veïnes d´Arenys de Munt en la presa de decisions que afecten els pressupostos municipals. Per al Pressupost Participatiu del 2018 s'hi destinarà un import total de 150.000 € per a projectes de inversions (poble i àmbit terriorial) i 25.000 € per a propostes de serveis.

Després de la validació i valoració tècnica de les propostes rebudes, aquestes han quedat agrupades en 38 projectes d´inversió i 16 projectes de serveis que es troben classificades en 12 grups. A diferència d'altres anys, per a agarantir un millor repartiment de les inversions, els projectes d'inversió s'han dividit en projectes d'àmbit general (poble) i projectes d'àmbit terriorial de 4 zones d'actuació -nord, ponent, orient i migdia-.

De cada grup es pot seleccionar un projecte. Aquesta nova sistemàtica de selecció ha ampliat el ventall d'opcions respecte el procés de votació de l'any passat, que només permetia seleccionar 9 propostes (6 d´inversió i 3 de serveis) davant les 12 propostes d'enguany (8 projectes d´inversió i 4 projectes de serveis). El termini de votació finalitza el dia 1 de desembre.

També es pot votar mitjançant les butlletes de participació que es podran trobar al mateix Ajuntament.


Bases del Pressupost Participatiu 2018

Bases del Pressupost Participatiu 2018

Fitxer: BASES_DEL_PROCA_S_PARTICIPATIU_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 832,91 kB

DESTAQUEM

^