Obertes les inscripcions al taller de creixement personal

Última revisió 23-01-2023 09:29
23/01/2023

Un any més, l’Ajuntament d’Arenys de Munt aposta pel benestar emocional dels vilatans i vilatanes. És per això que promou la realització d’aquest nou taller de creixement personal per a totes aquelles persones que desitgin viure amb més plenitud i benestar, sentir-se millor amb elles mateixes i relacionar-se des de la calma i l’assertivitat amb l’entorn.

El taller de creixement personal és un espai de trobada on descobrir el nostre potencial, on crear xarxa entre nosaltres (perquè els recursos i experiències d’una persona poden ser font d’inspiració per a altres), on sentir-nos escoltades i acollides; un espai on aprendre a viure amb la incertesa del dia a dia i a no sentir-nos soles.

El taller serà conduït per l’Anna Moore Forn, formadora i terapeuta especialitzada en gestió emocional. Acompanyarà a explorar noves maneres de relacionar-nos que ens permetin viure amb més confiança, per crear vincles sans i sentir-nos millor.

El taller s’iniciarà el dia 9 de març fins al 18 de maig de 2023, tots els dijous de 10.30 a 12 hores. La durada és d’una hora i trenta minuts i es realitza setmanalment a Can Borrell. L’activitat és totalment gratuïta.

Per fer la inscripció i per a més informació cal trucar al telèfon 646083707. Les places aniran per rigorós ordre d’inscripció, prioritzant les persones que no han realitzat mai el taller.