Acte de lliurament de premis del segon Concurs Literari de Relats Curts per la Diversitat Sexual i de Gènere

Última revisió 20-09-2022 08:14
19/09/2022

El proper divendres, 23 de setembre, es farà l’acte de lliurament de premis del segon Concurs Literari de Relats Curts per la Diversitat Sexual i de Gènere, organitzat pel Consell Comarcal del Maresme.

L’acte es realitza amb el suport de l’Ajuntament d’Arenys de Munt i la col·laboració de l’associació Amunt LGBTI.

L’esdeveniment es farà a la sala de plens de Can Borrell a les 7 de la tarda i tindrà el programa següent: presentació i benvinguda, presentació de llibres LGBTI a càrrec de Valentina Miserachs i González i l’associació Amunt LGBTI, lliurament de premis, cloenda i refrigeri.

Hi assistirà la consellera delegada d’Equitat i Acció Social del Consell Comarcal del Maresme, Meritxell Romero i Pinet, així com l’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sànchez i Camps,  i la regidora d’Igualtat de Gènere, Dona i LGBTI de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, M. Àngels Gros i Argelés.

El passat 28 de juny de 2022, el Consell Comarcal del Maresme va obrir el termini per presentar obres a la segona edició del concurs, coincidint amb el Dia per l’alliberament Lesbià, Gai, Bisexual, Transsexual i Intersexual. Les obres es podien presentar fins al 15 de juliol de manera telemàtica. El jurat ha estat format per entitats i persones escriptores de les comarca.

Els premis atorgats consistiran en experiències gastronòmiques i de lleure en suport a la restauració i al turisme de la comarca. En concret, el primer premi serà una estada de cap de setmana per a dues persones en un hotel de la comarca, el segon serà un àpat de cap de setmana per a dues persones en un restaurant maresmenc i el tercer una entrada per a dues persones en un spa de la comarca.

Per a més informació, podeu visitar el web del Consell Comarcal del Maresme: https://www.ccmaresme.cat/igualtat/.