Obertes les inscripcions al taller de creixement personal

Última revisió 27-01-2021 09:00
18/01/2021

Durant els mesos de gener, febrer i març encetem una nova edició dels tallers de creixement personal, que estan enfocats a enfortir l’autoestima i als canvis emocionals provocats per la situació que estem vivint.

El taller de creixement personal és un espai de trobada on descobrir el nostre potencial, on crear xarxa entre nosaltres, on sentir-nos escoltats/des i acollits/des; un espai on aprendre a viure amb la incertesa del dia a dia i a no sentir-nos sols/es.

Els tallers s’iniciaran el dia 28 de gener i duraran fins al 26 de març. Hi haurà dos horaris: els dijous de 10 a 11.30 h i  els divendres de 19.30 a 21 h. La durada del taller és d’una hora i trenta minuts i es realitza setmanalment. L’activitat és totalment gratuïta.

Davant els canvis constants de la situació epidemiològica, s’informarà més endavant de si els tallers es realitzaran de forma presencial o en línia.

Per fer la inscripció, cal trucar al telèfon 646 08 37 07 i donar les dades necessàries per a la inscripció. També caldrà triar el dia que es vol realitzar el taller (dijous o divendres). Les places aniran per rigorós ordre d’inscripció, prioritzant les persones que no han realitzat mai el taller.