Campanya de Nadal del comerç: escudella de Nadal, jocs, aparadors engalanats i regals

Última revisió 05-12-2023 12:54
24/11/2023

El divendres 1 de desembre comença la campanya de Nadal del comerç d’Arenys de Munt, preparada per l’ABIC amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Hi haurà diverses iniciatives per dinamitzar el comerç i les compres durant el període nadalenc.

Durant tot el mes, nou restauradors del municipi serviran escudella diversos dies de la setmana. Podeu trobar-ne més informació en aquest díptic.

Per encetar la campanya de compres nadalenques, el diumenge 10 de desembre l’ABIC farà un sorteig per Instagram on es regalaran vals de compra per valor de 100 €.

L’ABIC ha preparat un joc, que es podrà fer des del dia 1 de desembre fins al 5 de gener, que convida a anar a mirar els aparadors, que estaran decorats de Nadal. El joc implica interactuar amb el web de l’associació i els cent primers participants tindran un regal sorpresa. També el dia 10 de gener, a la ràdio municipal es farà un sorteig on es regalaran vals de descompte per als guanyadors del joc en les categories d’infantil i adult.

Amb les compres d’aquest mes es donaran abics de Nadal, que serviran per bescanviar-los per regals (llibretes i termos) i també per un got per posar el caldo de Nadal el dia de la Fira de la Llum. Aquesta fira se celebrarà el dissabte 9 de desembre durant tot el dia a la Riera, amb parades del municipi i altres indrets, i comptarà amb  activitats, tallers i explicació de contes per als menuts i batucada final per tancar la fira.