Conferència per a empresaris i empreses: "Indústria 4.0: Transformació profunda"

Última revisió 22-10-2021 09:27
22/10/2021

En el marc del programa “Treball, talent i tecnologia” de la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu d’ajudar a millorar les competències digitals i tecnològiques de les empreses d’Arenys de Munt, s’ha organitzat la conferència “Indústria 4.0: Transformació profunda”, una trobada oberta amb les empreses locals que tindrà lloc el dimecres 10 de novembre a les 13 h a la Sala Municipal.

Les noves tecnologies avancen de forma incessant i es fa difícil per a moltes empreses estar al dia de totes les novetats. Una empresa, per ser competitiva, ha de tenir capacitat d’adaptar-se als canvis tecnològics constants. Aquelles empreses que no implementen els canvis tecnològics amb prou agilitat corren el risc de quedar-se obsoletes i, fins i tot, es posa en risc la seva pròpia viabilitat.

Davant d’aquesta realitat que estem vivint, aquesta sessió oberta està adreçada a empresaris i empreses, i tractarà sobre els canvis que les tecnologies emergents estan provocant en les empreses, font d’oportunitats i d’amenaces al mateix temps.

De la mà de Casiopea Consulting, consultora experta en tecnologia 4.0, proposem a les empreses d’Arenys de Munt una immersió a l’actual entorn digital i tecnològic per avaluar tot allò que ens pot aportar i què cal tenir en compte per assolir el repte de ser tecnològicament competents en els nostres dies.

Les empreses que assisteixin a la conferència optaran a la possibilitat de fer consultoria 4.0 a les seves empreses gratuïtament i dins les accions subvencionades pel programa “Treball, talent i tecnologia” de la Diputació de Barcelona.

Us hi convidem el proper dia 10 de novembre a les 13 h a la Sala Municipal de l’Ajuntament.

Per a inscripcions i més informació, us podeu adreçar al telèfon 666732415 o bé al correu promocioeconomica@arenysdemunt.cat.