El projecte Radars reprèn les activitats presencials

Última revisió 31-05-2021 12:34
31/05/2021

Poc a poc, amb grups reduïts de persones i amb totes les mesures per garantir la seguretat de tothom, l’equip de Radars ha començat a organitzar-se per oferir a la gent gran adherida al projecte diferents propostes d’interès amb l’objectiu de retrobar-se físicament.

El divendres 21 de maig es va fer un cinefòrum a Can Borrell. Es va veure un curtmetratge i després es va realitzar un col·loqui, on tothom va dir la seva.

Aquesta activitat, organitzada pel CFA Enric Camón com a membre actiu de la Taula Radars, va ser tot un èxit. Tant és així que ja s’està pensant a organitzar-ne d’altres, per tal de poder arribar a un major nombre de persones que vulguin gaudir d’una estona en bona companyia.

Radars és un projecte comunitari on tothom que tingui una mirada sensible cap a la gent gran hi té lloc. Està format per voluntariat, comerços, entitats i altres agents socials del municipi que treballen conjuntament per prevenir la solitud no volguda de la gent gran, així com detectar possibles situacions de risc.

Si coneixeu algú qui hi pugui estar interessat, podeu trucar al 649944207 o enviar un correu a radars@arenysdemunt.cat.

Cinefòrum de Radars a Can Borrell
Cinefòrum de Radars a Can Borrell