Estrena de la nova temporada del programa de ràdio "L'ofici d'emprendre"

Última revisió 16-02-2022 14:15
15/02/2022

Aquest vespre s’estrena la nova temporada de L’ofici d’emprendre a Ràdio Arenys de Munt. El programa inaugural és avui, 15 de febrer, a 2/4 de 8 del vespre, però l’horari habitual d’emissió serà els dijous de 2/4 de 8 a 1/4 de 9 del vespre, excepte les setmanes que hi hagi Ple municipal, que el programa es traslladarà als dimarts.

El programa neix amb la voluntat d’incentivar l’emprenedoria al poble, ja que això genera riquesa i fa que els joves talents no marxin d’Arenys de Munt. Per això cada setmana al programa s’explicaran petits projectes i idees de gent del poble, per tal que els pugui ser més fàcil tirar-ho endavant. El seu conductor, Ricard Planes, ha afirmat que és un programa local però amb un objectiu de país, ja que inclou entrevistes a empresaris i emprenedors locals però també hi tenen veu persones d’altres àmbits que han emprès un projecte que ha tingut èxit. Ja va ser així l’any passat a la primera temporada del programa i aquesta segona temporada seguirà la mateixa línia.

Al programa d’aquesta nit es farà una breu presentació de la temporada i s’encetarà un monogràfic sobre el Concurs d’Emprenedoria de l’any passat. Durant les primeres quatre setmanes de programa, Ricard Planes entrevistarà els sis concursants de la cinquena edició del concurs. Alba Figueres és la primera convidada.

El programa s’emet avui a 2/4 de 8, però el podreu recuperar en qualsevol moment a través del web de Ràdio Arenys de Munt, a la secció de programes a la carta, i a la plataforma Ivoox.