Festa Radars 2023

Última revisió 11-07-2023 13:04
11/07/2023

El dissabte 8 de juliol es va celebrar la Festa Radars 2023. Va començar a 3/4 d’11 del matí, amb una masterclass de txikung amb el mestre Vicenç. Després es va fer un bingo basat en dites catalanes. Es van repartir vint bingos i cada persona guanyadora es va endur una planta de regal. Tot seguit, es va fer un pica-pica refrescant de fruita acompanyada de xocolatada. Hi va haver begudes refrescants i molta aigua per fer passar la calor.

També hi va haver dues persones espontànies que van amenitzar la celebració amb un petit recital de poesia: en Joan i la Rosario, que té cent dos anys.

La festa va culminar amb l’actuació de Los Sesenta y Pico Trío, que van fer ballar tothom amb el seu ampli repertori musical, des de boleros fins a sardanes.

Finalment, es va fer un petit homenatge a la gran tasca de les voluntàries, amb l’entrega d’un petit obsequi i les paraules de la regidora de Gent Gran, Montserrat Batista i Alsina, i l’alcalde, Josep Sànchez i Camps.

El projecte d’acció comunitària Radars vol seguir creant xarxa entre comerciants, persones voluntàries i veïns per erradicar la soledat no volguda en els nostres grans, sempre des d’una mirada respectuosa i empoderadora. Si teniu una mica de temps lliure o teniu un negoci a Arenys de Munt i voleu formar part del projecte, o bé si sou persones grans i us sentiu soles, podeu contactar amb Radars als telèfons 93 793 79 82 o 629 204 740, o bé enviar un correu a radars@arenysdemunt.cat