Inauguració d'una placa en homenatge a la gent gran

Última revisió 13-02-2023 10:41
07/02/2023

Radars, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Consell de la Gent Gran, ha col·locat a la façana de Can Matalí una placa de fang en homenatge a la gent gran d’Arenys de Munt, que ha estat feta a mà per Ana Medina i Valero de l’escola d’art Pigment.

La inauguració de la placa va tenir lloc el passat dissabte 4 de febrer i hi van participar diferents entitats del poble. L’Esbart Dansaire del Centre Moral va oferir un ball, a càrrec de Mireia Subirana i Brecha i Àlex Pujol i Martori. També es va poder gaudir d’unes peces de violí interpretades per Rafa Peró, professor de l’Escola de Música AdM, acompanyat per la directora de l’escola, Rosa Conesa i Andreu. Membres de l’Esplai de Jubilats Verge del Remei van llegir uns poemes dedicats a la gent gran.

Hi van ser presents Mossèn Joan Soler i Ribas, membres de l’equip polític de l’Ajuntament i moltes veïnes i veïns. La placa, amb el text “Escoltem la gent gran, la saviesa del nostre poble”, va ser descoberta per l’alcalde, Josep Sànchez i Camps, i Nuri Vilaró i Brecha, voluntària de Radars.

Tot seguit, es va brindar amb cava, es va fer un pica-pica de dolços i es va regalar una petita planta a cadascuna de les persones homenatjades.