La Policia Local investiga tres persones pel robatori d'un ciclomotor, un delicte de furt i estafa bancària

Última revisió 18-10-2023 12:45
18/10/2023

El passat 11 d’octubre cap a les 23.45 h la patrulla de la Policia Local d’Arenys de Munt va poder observar un ciclomotor que circulava per la zona del polígon industrial Torrent d’en Puig. El tipus de conducció i l’actitud dels ocupants va fer sospitar als agents que podrien estar intentant buscar una empresa per accedir a robar-hi.

En intentar aturar el ciclomotor, el conductor d’aquesta va començar a accelerar i a circular per carrers en sentit contrari a la marxa fins a endinsar-se en una zona de muntanya on el vehicle policial no podia circular.

L’endemà al matí es va localitzar el ciclomotor, que havia estat sostret a Mataró el 7 d’octubre.

Després d’una investigació de la Policia Local, es va poder esbrinar qui conduïa el ciclomotor, i d’aquesta manera se’l pot investigar per un presumpte robatori i furt d’ús de vehicle a motor.

El passat 13 d’octubre sobre les 11.30 h es va rebre el requeriment d’un veí de la població comunicant que un jove li havia sostret la bossa de mà de l’interior del seu vehicle, aprofitant que tenia el vehicle obert mentre descarregava quelcom a casa seva a la zona del carrer Sant Antoni.

La víctima va poder donar una descripció als agents de Policia Local de la persona que havia realizat el furt i el recorregut per on havia fugit corrents, i es va iniciar una recerca d’aquesta per la població, amb resultat negatiu.

Posteriorment, la víctima va informar la Policia Local que havien realitzat una sèrie de compres amb la seva targeta de crèdit a diferents establiments de la població.

Per part de la Policia Local, es va realitzar una investigació del cas denunciat i es va poder identificar la persona que va realitzar el furt i la persona que va realitzar els pagaments als establiments de la població amb la targeta de crèdit sostreta. Aquestes dues persones seran investigades per un presumpte delicte de furt a interior de vehicle i estafa bancària.