Neix @apicsmetronord, el nou perfil d'Atenció Primària de la Metropolitana Nord a xarxes socials

Última revisió 14-12-2020 12:52
14/12/2020

L’Atenció Primària de l’àrea Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut (ICS) estrena nou perfil a Twitter. Aquest nou compte serà una eina d’utilitat per la ciutadania del Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Barcelonès Nord i el Maresme i permetrà establir una major proximitat amb l’atenció primària.

El nom del perfil és @apicsmetronord, i s’hi pot accedir a través de la URL twitter.com/apicsmetronord.

A més, properament l'Atenció Primària de la Metropolitana Nord també tindrà perfil territorial a Facebook. Es podrà accedir amb la URL facebook.com/apicsmetronord.

Les publicacions del nou perfil a Twitter i Facebook permetran fer difusió de notícies relacionades amb l’atenció primària del territori i de missatges per la promoció de la salut i prevenció de la malaltia. També serviran per poder informar la ciutadania dels serveis que tenen a disposició a l’atenció primària, i fer arribar avisos de possibles alteracions en els horaris o assistències en el seu centre d’atenció primària. A més, serviran per poder fer difusió de les activitats per a la comunitat que organitzen els equips d’atenció primària i les professionals d’atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR).

La posada en marxa del nou compte agafa el relleu dels comptes que hi havia actius fins ara (@sapbadalona, @icssantacoloma i @icsmaresme), que deixen de funcionar a partir d’avui.

També hi ha disponible el web de l’Atenció Primària Metropolitana Nord, on es pot trobar informació detallada sobre tots els centres del territori, així com horaris i serveis que ofereixen, notícies d’actualitat, com contactar amb els centresinformació pràctica sobre el coronavirus SARS-CoV-2, etc.