Taller de construcció de titelles de Binixiflat

Última revisió 08-03-2021 09:37
05/03/2021

La companyia de teatre de titelles Binixiflat ofereix un taller per aprendre a construir titelles, manipular-los i donar-los vida.

Va adreçat a persones majors d'edat que busquin dedicar-se professionalment al teatre de titelles i marionetes, amb especial interès per alumnes que ja estiguin relacionats amb el sector; professors i professores que puguin veure el titella com una eina de comunicació amb els infants i vulguin aprendre a construir els seus propis titelles i posar en escena les seves pròpies històries per utilitzar-ho a l'aula; professionals que necessitin aquest llenguatge com a eina per teràpies o de comunicació, i persones curioses i amb ganes d'aprendre un llenguatge escènic diferent.

El taller es fa en grups d'un màxim de quatre persones, un cop a la setmana (de dilluns a divendres), en sessions de dues hores i mitja (horaris a convenir), al carrer Panagall número 7. Podeu trobar-ne més informació en aquest document i a www.binixiflat.cat, i contactar-hi al telèfon 670 092 933.